Lazer Ameliyatı Sonrası Görme Kaybı Ve İlgisizlik

21 Kasım 2024 15:1018.978

Merhabalar;
3 yıl önce göz bölümünde S***** hoca'ya lazer göz çizdirme operasyonu yaptırmıştık. Gözlerimde sorun olduğunu düşündüğüm için başka bir hastaneye göz muayenesine gittim. Gözümün birinde %20 görme kaybı diğerinde %30 görme kaybı olduğunu sağ gözümde kayma olduğunu lazer sebebi ile gözümün hasar gördüğünü ilettiler. Bende birkaç gün önce göz bölümünü aradım. Kendileri bana geri dönüş sağlayacaklarını ilettiler ama geri bildirim olmadı. Kendilerini tekrar aradığımda size muayene konusunda ücretli olarak yardım edeceğiz. Gibi bir cevap aldım. Savunmaları S***** hocanın hastaneden ayrılması sebebi ile artık onun hastasına ücretsiz bir şekilde işlem yapamayacaklarını ilettiler.
Medicana güvencesi ile ameliyatını olduğum hastanede ciddi sorunlar yaşamama rağmen tarafımdan bırakın operasyon için ücret talep etmeyi muayene için bile ödeme talebinde bulunuyorlar.
Üstelik bana söyledikleri S***** hocanın numarası var ise arayın. Kendisine muayene olsun diye bir cevap alıyorum. Ses kayıtlarının da dinlenilmesini rica ediyorum.
Medicana bünyesinde güvenerek geldiğimiz yerde eski ekip yok yeni doktorlardan da böyle bir talepte bulunamayız diyorlar. Ben şunu mu anlamalıyım. Doktor güvenceniz var ise sizin hastanenize gelebilirim yoksa gelmem gibi bir durum mudur bu. Kendilerine şu an muayene olsam doktorunuz işten ayrılsa, başka doktor muayene ettiğinde gene mi ücret alacaksınız diyorum. Eski hastasınız diye bir cevap alıyorum. Başka doktor ilgilenir ise süreç bu şekilde ilerleyeceğini iletiyor.

Diyeceğim şu ki gitmek isteyenler varsa doktorlarından yazılı olarak ya da hastaneden yazılı bir evrak almanızdır. Sonrasında tarafınıza bu şekilde dönebilirler.
Kendilerine şikayette bulunacağımı ilettiğimde istediğinizi yapabilirsiniz. Gibi bir cevap alıyorum.
Medicana Hastanesi olarak yapılan durumu hiç yakıştırmadım.

21 Kasım 2024 15:24 (Şikayetten 13 dakika sonra)

Değerli Hastamız, 255026 nolu bildiriminize istinaden gerekli işlemler başlatılmıştır. Konu ile ilgili en kısa sürede tarafınıza geri dönüş sağlanacaktır. Sizlere daha kaliteli hizmet sunabilmek adına geri bildirimlerinizin bizler için çok önemli olduğunu belirtmek isteriz. Her türlü paylaşımınız için 7/24 hastanemize ulaşabilirsiniz. Sağlıklı günler dileriz.

8 Mayıs 2025 13:19

Doktorunuz kimdi

Medicana Hospitals Tarafından Mağdur Edildim!

23 Mayıs 2024 13:2526.489

Çocuğumun gözünü çizdirmek için fiyat araştırması yapıyordum. Medicana sayfasına fiyat yazdım. Aradılar, Konya Medicana'...

Öne ÇıkanKonular

Medicana Sağlık Grubu Kategorileri