Cemre sonuçtan hiç memnun değil

Beylikdüzü Medicana Dr. İlgisizliği

16 Ağustos 2024 20:31

8 aylık hamileyim. Kusma şikayeti ile 14.08.2024 tarihinde Beylikdüzü Medicana Hastanesi Kadın doğum bölümüne başvurdum. Normalde Avcılar Medicana hastanesinde takipli hastayım. Ancak mesai sonrası olduğu için Beylikdüzü şubeye gittim. H*** A***** isimli kadın doğum doktoru benimle ilgilendi. Sadece NST ye girmemi istedi ve ultrason kontrolü yapıp beni dahiliye servisine yönlendirdi. Hiçbir tetkik yaptırmadan gönderdi. Bugün (16.08.2024) tarihinde Avcılar Medicana da kendi doktorum Dr. A*** K*****'a gittim. Kendisinin istediği testler sonrasında gebelik zehirlenmesi yaşadığım ortaya çıktı. Doktorum hemen tedavi başladı ve gerekirse bebeği alacağını söyledi. Ancak H*** A***** isimli doktor asla ilgilenmedi ve başından atarcasına doğru düzgün kontrol etmedi. Kendisinden tüm bu anlattıklarım sebebi ile şikayetçiyim. Gereğinin yapılmasını arz ederim.

16 Ağustos 2024 20:22

8 aylık hamileyim. 14.08.2024 tarihinde kusma ve mide bulantısı şikayeti ile Beylikdüzü Medicana Hastanesi Kadın Doğum Bölümüne mesai sonrası başvurdum. Aynı zamanda hipertansiyon hastası olduğumu da doktora belirttim. Nöbetçi olan Dr. Hadi Ataman isimli doktor benimle ilgilendi! Normalde Avcılar Medicana Dr. Arzu Kublay'ın takipli hastasıyım. Ancak mesai dışı olması sebebi ile Beylikdüzü şubesine gittim. Gittiğim Dr. Sadece NST ye girmemi ve ultrason kontrolü isteyip, kusma şikayetim sebebi ile beni dahiliye servisine yönlendirdi. Hiçbir tetkik yapmadan başından atarcasına işlem yaptı. Bir sonra ki gün kendi doktoruma NST ve ultrason görüntüsü yolladım ve bir sonra ki gün kontrole gitmemi istedi. 16.08.2024 tarihinde gittiğimde doktorum bir çok tahlil istedi. Sonuçlarda gebelik zehirlenmesi yaşadığım ortaya çıktı ve doktorum hemen gerekli tedaviye başladı. Ancak Beylikdüzü şubesinde ki doktor hiçbir şekilde ilgilenmedi. Tüm bu anlattıklarım sebebi ile Hadi Ataman isimli doktordan şikayetçiyim. Gereğinin yapılmasını arz ederim.

17 Ağustos 2024 08:50 (Şikayetten 12 saat sonra)

Özensiz Muayene Ve Alaycı Tavır: Medicana Beylikdüzü Hayal Kırıklığı

Sinem
23 Aralık 2024 11:26
Sevda sonuçtan hiç memnun değil

Medicana Hospitals Doktor Şikayeti Azarlaması

20 Aralık 2023 00:55

Seren
16 Mart 2024 16:34
Medicana Hospitals Doğum Deneyimim Hayal Kırıklığına Dönüştü
Duygu sonuçtan hiç memnun değil

İlgisiz Muayene Ve Saygısız Davranışlarla Hayal Kırıklığı

Duygu