İbrahim sonuçtan çok memnun

Medical Park Saç Ekimi İadem Yatmadı

07 Şubat 2024 19:41
İbrahim'in Teşekkür Mesajı
“İlgilerinden dolayı Medical Parka teşekkür ederim”

Antalya Medical Park Hastanesi ile saç ekimi için 30000 liraya anlaştık işlem öncesi 2000 TL IBAN yoluyla gönderdim kalan 28000 lirayı işlem günü ödeyecektim. 09.01.2024 tarihinde saç ektirmek için hastaneye giriş yaptım kan tahlili yapıldı. Tansiyon ölçümü yapıldı ve tansiyonum saç ekimi için yüksek bulundu ve dil altı hap verildi. İkinci tansiyon ölçümü yapılmadan 28000 ödeme alındı ancak tansiyonum tekrar yüksek çıkınca işlem yapılmadı. Başka güne randevu vermek istediler ama bana uymadı iade istedim. İade başlattılar 15 iş günü içinde hesabıma yatırılacağı söylendi ama 15 iş günü sonra hastane ile görüştüğümde sistemsel sıkıntı olduğunu ve iadeyi tekrar başlattıklarını tekrardan 15 iş günü beklememi söylediler. İkinci 15 iş günü dolmadı ama hala iadem yatmadı. Mağdur oldum hala bekliyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

12 Şubat 2024 14:56

Yetkili arkadaş bana ulaştı. Hesabımdan gönderdiğim ücret hesabıma EFT yapıldı. Kredi kartından ödediğim de kredi kartına iade edildi birkaç güne hesabımda görüneceği söylendi. Çok ilgilendiler teşekkür ediyorum.

12 Şubat 2024 15:01 (Şikayetten 4 gün sonra)
12 Şubat 2024 15:03

İlgilerinden dolayı Medical Parka teşekkür ederim

İskender sonuçtan hiç memnun değil

Saç Ekimi Sonrası Hayal Kırıklığı Ve Hijyen Sorunları

21 Kasım 2024 21:59
Kürşad sonuçtan hiç memnun değil

14 Kasım 2023 19:45

Medical Park Hastanesi Kategorileri