Medical Park Pendik Göğüs Hastalıkları Bölümü'nden Şikayetçiyim

14 Aralık 2023 17:07

14/12/2023 tarihi saat 15:45 saati için Pendik Medical Park Hastanesi Göğüs Hastalıkları Bölümünden e Randevu aracılığı ile Uzman doktor A****** E*** den randevu aldım. Evim Gebze'de. Bu randevuya gidebilmek için kızımın okulundan ve kendi işimden izin aldım. Randevu saatinden önce hastanedeydim ve banko görevlisi bu doktorun çocuk hasta kabul etmediğini söyledi. Kızım 13,5 yaşında ve ergen bir çocuk. Mademki böyle bir şey var sisteminiz neden bana bu randevuyu verdi diye sordum. Randevu alım aşamasında dikkat etmemişsinizdir yazıyordur bu bilgi dedi. Şimdi eve geldim ve bilgisayarımdan tekrar denedim. Asla ne bir uyarı veriyor ne de böyle bir bilgi not olarak düşülmemiş. Bankodaki görevliye Doktoru aratıp rica ettirmeme rağmen doktor muayene etmeyi kabul etmedi. Bankodaki görevliden o zaman çocuk hastalıkları bölümünden yardımcı olun dedim buraya kadar geldik Gebze'den geliyoruz dedim. Ona da randevular dolu dediler bizi acile pratisyen hekime yönlendirdiler gitmedik. Zaten benim oturduğum semtte de Medical Park var ve istediğim zaman zaten acile gidebiliyorum. Ben çocuğumun göğüs hastalığı ile ilgili şikayeti olduğu için ve Gebze'de yakın zamanda Göğüs hastalıkları doktoru müsaitliği olmadığı için Pendik'ten randevu almıştım. Ki daha önce Gebze Medical Parktaki Göğüs Hastalıkları doktoru kızımı muayene için kabul etmişti. Bu nasıl bir kuraldır? Nasıl bir hekimliktir hasta gelmiş ben çocuk hasta alamam diyorsun?
Bu doktordan ve hastane randevu sisteminizden şikayetçiyim. Ben randevu alırken çocuğumun yaşını giriyorum sisteme. Mademki bu yaşta bir hastayı hekim hanım kabul etmiyor o zaman neden sistem bu randevuyu oluşturuyor? Ya da niçin hekimi seçerken bir not düşmediniz? Biz müneccim miyiz o doktorun hangi hastaya bakıp bakmayacağını bilelim. Şikayetçiyim. Hasta ve hasta yakınlarını biraz ciddiye alsanız bu şekilde randevu almış mağdur olmuş bir hastanın sorununu çözmeden hastanenizden göndermezdiniz.

19 Aralık 2023 15:05 (Şikayetten 4 gün sonra)

Mukaddes sonuçtan çok memnun

25 Eylül 2023 14:14
"Emel Hanıma ilgisinden dolayı teşekkür ederim. Umarım bir daha aynı sorunla karşılaşmayız."
Fatih sonuçtan çok memnun

21 Aralık 2023 09:10
Medine sonuçtan hiç memnun değil

Medical Park Hastanesi Randevusuz Kontrol Sürecinde Mağduriyet

21 Aralık 2024 16:15
Yasemin sonuçtan çok memnun

22 Haziran 2024 14:02
"Hasta ilişkilerinde çalışan ve ortadaki durumu en kısa sürede çözen İlknur Hanıma teşekkürlerimi iletiyorum"
Ali sonuçtan çok memnun

04 Aralık 2023 14:26
"Öncelikle benimle ilgilenen emel hanım konunun sürekli takibindeydi çok yardımcı oldu ve mağduriyeti gidermek adına çok güzel çalışmalar yaptı buradan sizler aracılığıyla da ona teşekkür etmek istiyorum"

Medical Park Hastanesi Kategorileri