Sedat sonuçtan memnun değil

Medical Park Hastanesi Söylenenden Fazla Ücret Aldı

02 Mayıs 2023 10:05

Bursa Medical Park Hastanesine 01.04.2023 tarihinde kıl dönmesi şikayeti ile gittim ve ameliyat olmam gerektiği söylendi ve hastaneden ameliyat ödemesini sorgulanmam söylendi. Gerekli belgeleri bıraktım ve tss min sorgulanması için bekledim 03.04.2023 tarihinde arandım ve sigortamın %75 karşıladığını ve 650 700 TL civarı bir ödeme yapmam gerektiği söylendi ancak ameliyattan sonra 2950 TL para istendi hastaneden çıkabilmek için ödemeyi yaptım ancak konuşmaların dinlenip mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum.

15 Mayıs 2023 14:30

Bursa Medical Park Hastanesine 01.04.2023 tarihinde kıl dönmesi şikayeti ile gittim ve ameliyat olmam gerektiği söylendi ve hastaneden ameliyat ödemesini sorgulanmam söylendi gerekli belgeleri bıraktım ve tss min sorgulanması için bekledim 03.04.2023 tarihinde arandım ve sigortamın %75 karşıladığını ve 650 700 TL civarı bir ödeme yapmam gerektiği söylendi ancak ameliyattan sonra 2950 TL para istendi hastaneden çıkabilmek için ödemeyi yaptım konuyu hastane yönetimine bildirdim konuşmaların dinlenmesini talep ettim ancak hastaneden arandığımızda konuşmalar kayıt olmuyormuş. Bunu da hasta hakları söyledi. İşin özeti ben mağdur olduğumla kaldım. Yaşadığım mağduriyetten doktor bey ne kadar iyi olsa da hastane ile ilişiğimi keseceğimi bildirmek isterim.

03 Mayıs 2023 16:17

Emel Hanim tarafından iletişime geçildi kendisi Umarım mağduriyetimi giderecek

15 Mayıs 2023 16:08

Mağduriyetim giderilmedi arama kayıtlarını bulamadıkları söylendi.

Medical Park Hastanesi Kategorileri