İsmail sonuçtan hiç memnun değil

Medical Park Hastanesi Maltepe Estetik Bölümü Mağduru

31 Mayıs 2024 15:41

23.09.2023 tarihinde Maltepe Medical Park Hastanesi'nde op. Dr. ** ** 'ya karın germe ve vaser liposuction ameliyatı oldum. Normalde karın germe ameliyatımın 360 derece olarak yapılması gerekirken, ameliyatımı yanlış bir karar vererek 180 derece şeklinde yaptı.

Ameliyat sonrası arka yan kısımlarımda kalan yağ dokusu ve fazla deriler belirgin şekilde duruyordu. Kendisini uyarmama rağmen, vücudun zamanla oturacağını söyleyerek beni 8 ay oyaladı. Sonrasında 360 derece ameliyatın farklı bir ameliyat olduğunu belirterek benden yeniden ücret talebinde bulundu.

Kısaca, kendi vermiş olduğu hatalı kararın bedelini bana ödettirmek istiyor. Ayrıca, Medical Park Hastanesi Maltepe Hastanesi yönetimi, doktoru ve kendilerini dava edeceğimi söylediğimde, doktorun hastaneden ayrıldığını söyleyerek bu işten sıyrılacaklarını düşünüyorlar. Gerekli hukuki işlemlere avukatım başlamıştır.

03 Haziran 2024 08:23 (Şikayetten 2 gün sonra)
03 Haziran 2024 09:48

Aldığınız tedbir doktorun hastanede çalışmaya devam etmesine karşın bana işten ayrıldığını söyleyerek konuyu kapatmamı beklemeniz mi? Aksine gerekli yerlere şikayetlerimi bildirdim sizden gelecek cevaba göre yargı yoluna da başvuracağımı bilmenizi isterim...

07 Haziran 2024 15:02

Konuyla alakalı bir kez yalandan aradılar size dönüş sağlayacağız dediler ve daha arayan soran yok halen daha estetikle alakalı reklam veriyorlar sağa sola siz önce işinizi düzgün yapın... Medical Park Hastanesi pişmanlıktır.

11 Haziran 2024 11:19

Doktorun adını neden gizliyorsunuz op. Dr. Ali gökkaya kendisi

25 Haziran 2024 11:44

Benimle tekrar iletişime geçtiler hastane yönetiminde konunun görüşüldüğünü bilgi vereceklerini söylediler tabii ki ben her platformda mağduriyetimi dile getirmeye devam ediyorum.

30 Ağustos 2024 11:23

Daha önceki durumlarda hiçbir şekilde değişiklik yok oyalamaktan başka yaptıkları hiçbir şey yok

Fatma sonuçtan hiç memnun değil

22 Eylül 2025 22:35
estetik-operasyon-sonrasi-kalici-izler-ve-magduriyet-3.jpg
estetik-operasyon-sonrasi-kalici-izler-ve-magduriyet-2.jpg
estetik-operasyon-sonrasi-kalici-izler-ve-magduriyet-1.jpg
Seher sonuçtan hiç memnun değil

Maltepe Medical Park Hastanesinde Olumsuz Deneyim

26 Eylül 2024 18:29

Medical Park Hastanesi Maltepe İlgisizliği

14 Temmuz 2023 12:58
Aynur sonuçtan hiç memnun değil

10 Ocak 2025 00:03

Medical Park Hastanesi Kategorileri