Murat sonuçtan hiç memnun değil

23 Nisan 2024 18:01

Söyleyeceklerimin doktor ile alakası yoktur. 17 Nisan 2024 tarihinde Medical Park Göztepe Hastanesi Romatoloji bölümünde muayene oldum, tahlillerim yapıldı ve benden kontrol muayenesi için gün almamı söylediler. Randevu almak için hastaneyi aradığımda operatör çalışanı 23 Nisan 2024 tarihinde saat 15:45'in müsait olduğunu söyledi. Randevuyu ayarladığını belirtti. Ben de kendilerine 23 Nisan'ın resmi tatil olduğunu hatırlatmama rağmen, telefondaki kişi doktorumuzun resmi tatilde hizmet verdiğini ifade etti. Ben de tamam deyip, o güne iş yerimden izin aldım. Konuşmalar ilgili kurumun telefon kayıtlarında mevcuttur. 23 Nisan'da hastaneye gittiğimde muhatap olacak hiç kimseyi bulamadım. Hastaneyi telefonla aradığımda, telefondaki kişi bugün doktorumuzun hizmet vermediğini, isterseniz başka bir güne randevunuzu ayarlayabileceğimizi söylediler. Benim mağduriyetim, günlüğümün kesilmesi ve 2500 TL iş yerime rapor vermem gerektiği. Rapor verememekten dolayı hakkımda tutanak tutulacak. Evimle hastane arası taksi ücreti 600 TL'dir. Mağduriyetimin acilen giderilmesini talep ediyorum.

24 Nisan 2024 08:57 (Şikayetten 14 saat sonra)

Ebru sonuçtan çok memnun

Ebru
03 Haziran 2024 17:11
"Soruna yapıcı çözüm bulmaya çalışan Serap Hanım a teşekkür ederim."
Can sonuçtan çok memnun

Can
14 Temmuz 2023 16:34
"Kısa sürede iletişime geçilerek mağduriyetim giderildi. Teşekkürler"

Doğa
08 Mart 2024 16:47