Medical Park Hastanesi Hastanede Kaybolan Kimlik: Bilgi Verilmeden Bekletiliyorum

05 Kasım 2024 12:33

04.11.2024'de, Medical Park Göztepe Hastanesinde Endokrinoloji Bölümünde randevum olması sebebiyle 10.40'da ilgili bölümün bankosuna başvurdum. İşlemlerimin yapılması için kimliğimi verdim, muayene sonrası kimliğimin verileceği söylendi.

Muayene sonrası kimliğimi almak üzere bankoya gittiğimde bana kimliğimin bulunamadığı, başka hastaya karışmış olabileceği ifade edildi. Gün boyunca benimle benzer saatte bankoya başvuru yapan tüm hastaların tek tek aranacağı ve bana bilgi verileceği söylendi.

Ancak bugün 05.11.2024 saat 12:00 itibariyle kimliğim bulunmadığı gibi tarafıma hiçbir şekilde olumlu / olumsuz bilgi verilmemiştir. Konuyla ilgili olarak ayrıca 05.11.2024 tarihinde söz konusu hastanenin müşteri hizmetlerine şikayet kaydı oluşturdum. Bilginizi ve yardımlarınızı rica ederim.

18 Kasım 2024 09:37 (Şikayetten 12 gün sonra)

Adıma Sahte Dilekçe Yazıldı Sigorta Başvurum Reddedildi

Şeyma
05 Temmuz 15:32
Ahsen sonuçtan çok memnun

Ahsen
31 Temmuz 2024 19:09
"Hasta Hakları müdürü Serap Hanım’a teşekkür ediyorum. Kimliğimi kargolayacaklarını söylediler."
Kadriye sonuçtan çok memnun

Kadın Doğum Bölümünde İlgisizlik Ve Gecikme Sorunu

Kadriye
22 Ekim 2024 08:58
"Serap hanıma ilgi ve desteği için teşekkür ederim. Gerekli aksiyonu aldığından asla şüphem yok. Buradan da ayrıcı teşekkür etmek istedim"

İnci
03 Şubat 2024 10:52
Yusuf sonuçtan çok memnun

Yusuf
03 Mayıs 2024 12:53
"Serap Hanıma ve ilgilenenlere çok teşekkür ederim, 1 saat içinde randevu tarihini aldım."
Medical Park Hastanesi Kategorileri