Medical Park Hastanesi Bahçelievler Şubesi Çocuk Doktoru İle İlgili Deneyim

02 Temmuz 2024 11:42

Medical Park Bahçelievler şubesinden 29.06.2024 tarihinde çocuk doktoru d**** k**** g****'ten randevu aldım. Daha önce hiç muayene olmadık, özel olarak seçmedim. Aradığımda müsait olan doktor kimse ondan randevu istedim. Çocuğum 3 yaşında ishal ve çok huzursuzdu. Doktor bazı ilaçlar yazdı duruma göre antibiyotik tedavisine başlarız dedi. WhatsApp tan bana sonucu gönderin size dönüş yaparım dedi, yalnız 1 temmuzda izne çıkıyorum. Gerekirse WhatsApp'tan soru işareti atın vs. Ben dönemezsem illaki bir doktor arkadaş sonucu bakıp bir görüş sağlayacak dedi. Gaita testi istedi. O gün testi götürdüm 2 saatte sonucumuz çıktı. Sonucu kendisine ilettim bir iletişim sağlamaya çalıştım. Bakmadı dahi. Pazartesi günü Medical Park Bahçelievler şubesini arayıp sonucumuza bir doktorun bakması talebinde bulundum. Arayan olmadı. Akşam tekrar aradım. Yine bir dönüş olmadı. Salı günü asistanı aradı d**** hanım izinde size dönüş yapamaz ben aradım. Tekrar gelmeniz başka bir doktora görünüp test vermeniz gerekiyor, adenovirüs pozitif çıkmış, dışkısında gizli kan var dedi. Doktorlar sonuca bakıp telefondan bilgi veremez dedi. Ama asistan kendisi sonucu bakıp bilgi verebiliyor. Cumartesi gününden salı gününe geçen sürüde hiç mi bir doktor aciliyeti varsa sonuca bakamaz. (Allah'tan kendi doktorumuz yurt dışında olmasına rağmen sonucu ona gönderdim ve yorumladı. Beni yönlendirdi. Yoksa geçen sürede kafayı yerdim.)

03 Temmuz 2024 08:44 (Şikayetten 21 saat sonra)

Bebeğe Yetersiz İlgi Ve İletişimsizlik

Semira
21 Ekim 2024 01:49

Yetersiz Bilgilendirme Ve Olumsuz Davranış Nedeniyle Muayene Mağduriyeti

Betül
30 Haziran 14:54

Cengiz
22 Ekim 2024 22:12
Neşe sonuçtan hiç memnun değil

Neşe
21 Ekim 2023 00:21

Medical Park Hastanesi Yetersiz Hizmet Ve İlgisizlik!

Selma
06 Ocak 16:36