Medical Park Hastanesi Acil Servis Sekreter Hatası!

27 Temmuz 2024 16:07

Babamın QNB sigortada aktif olarak tamamlayıcı sağlık sigortası bulunmaktadır. Bugün 27/07/2024 öğlen saatlerinde Gebze Medical Park acil servise gidiyor ve sekreter tarafından şu söyleniyor: "Sigortanız ile görüşün aktif mi değil mi öğrenin ona göre giriş yapalım eğer aktif değilse tedavi sonrası ücret ödersiniz." deniyor. Bu zaten sekreterin yapması gereken görev! Hiçbir hasta sigortayı arayıp böyle bir şey yapmaz. Bu bilgilendirmeyi sekreter yapar ve kendisi sigorta ile görüşür ret veya onay durumuna göre tetkik tedavi sonrası ödeme durumu olup olmadığı sonuçlanır. Benim babam sigortaya ulaşabilmek için yaklaşık 30 dakika güneşin altında beklemiş ve bu durum hastalığını etkileyerek onu daha kötü bir hale getirdi! Ben yıllardır tamamlayıcı sağlık sigortası kullanıyorum ilk defa bunu yaşadım. Yine de QNB sigortayı aradım ve "Bir sorun yok siz bizi aramayacaksınız hastane bizimle iletişime geçecek." dendi. Ardından 7005 dahili numaralı acil servise bağlandım. Sekreter S****** Hanım ile görüştüm ve bana "Babanız şimdi gelebilir girişini yaparız sigorta görünüyor." dedi. Çok komik! Babam oraya bir daha gelmeyecek. Zaten oraya gittiğini bilseydim hiç göndermezdim. Daha önce beni olmayan bir şey yüzünden boşuna ameliyat edeceklerdi ve sigorta şirketime evrakları göndermedikleri için benden para talep edip üstüne; sigorta ret verdi dediler halbuki benimle ilgili bilgileri onlara bilerek vermemişler ben bunu sigorta şirketinden öğrendim. Hasta hakları sorumlusu beni gayet iyi tanıyor!

Cenk sonuçtan hiç memnun değil

Medical Park Hastanesi Prof. Dr. ve Göztepe Hastanesi

Cenk
25 Nisan 2024 17:39

Medical Park Gebze'de İletişim Ve Evrak Sorunları

Bülent
07 Ağustos 2024 09:50

Sener
30 Nisan 19:53
Teslime sonuçtan hiç memnun değil

Teslime
08 Temmuz 2024 16:20