Cenk sonuçtan hiç memnun değil

Medical Park Hastanesi Prof. Dr. ve Göztepe Hastanesi

25 Nisan 2024 17:39

24.04.2024'de Göztepe Medical Park Hastanesi KBB Polikliniğinden Prof. Dr. ** *** n'a geniz akıntısı şikayetiyle muayene oldum. Öncesinde hasta kabul bölümüne kimliğimi vererek tamamlayıcı sağlık sigortasından yararlanacağımı belirttim.

İlgili hekim, çok yüzeysel ve birkaç saniye süren bir muayenenin ardından, yaklaşık bir yıl önce tomografi çektirdiğimi belirtmeme rağmen, bunun geçerli olmayacağını söyleyerek yeni bir tomografi çekilmesini istedi ve başka hiçbir inceleme yapmadı.

Doğru düzgün bir tetkik yapmadan ısrarla ameliyat önerisinde bulundu. Hasta kabul bankosuna gittiğimde, sağlık sigortasının işlemimi karşılamadığını öğrendim; nedeni ise hekimin geniz akıntısı şikayeti yerine Septum Deviasyonu olarak sisteme kaydetmesiydi.

Uzun görüşmeler sonucunda 1235 TL ödemek zorunda kaldım. Ertesi sabah tekrar hastaneye gittiğimde, ilgili hekimin yardımcısına durumu anlatarak doktor ile görüşmek istediğimi belirttim.

Hekimin yardımcısı, tanıyı değiştirdiklerini ve hasta kabulden ücret iadesi için görüşmem gerektiğini söyledi. Hasta kabul ise beni sadece sağlık sigortası firmasına (Acıbadem Sigorta) yönlendirdi ve başvurumu oraya yapmam gerektiğini belirtti.

Ardından, geniz akıntısı sorunuma hiç bakmayan hekimin yanına tekrar gittim ve sadece asistanı ile iletişim kurmamı sağlayarak beni odasına kabul etmedi. Herhangi bir işlem yapılabilmesi için yine tomografi çekilmem gerektiğini, aksi takdirde herhangi bir ilaç ya da tedavi olamayacağımı asistanı aracılığıyla öğrendim.

Doktorun hatalı tanı koyması, sonrasında benimle hiçbir şekilde görüşmemesi, hastalığım hakkında doğru düzgün bir araştırma yapmadan sadece ameliyat önermesi ve hastaneden hiçbir işlem yapılmadan ayrılmam nedeniyle Prof. Dr. ---- --'dan şikayetçiyim.

Aynı zamanda, tamamlayıcı sağlık sigortam olmasına rağmen 1235 TL sadece muayene ücreti alan Medical Park Göztepe Hastanesi'nden de şikayetçiyim. İlgili hekim ve hastane hakkında gerekli girişimlerin yapılmasını rica ediyorum.

15 Mayıs 2024 17:23

24.04.2024 tarihinde Medical Park Göztepe Hastanesinden Prof Dr. Turhan Sarı'ya 'Geniz Akıntısı' şikayetiyle muayene oldum, 2-3 dakika'lik muayene esnasından sonra sadece Tomografi ile süreci devam ettireceğini belirtip hasta kabul bölümüne yönlendirildim. Diğer işlemlerimi yapmak için başvuruda bulununca sağlık sigortam işlemi onaylamadı ve 1235 TL muayene ücreti ödemek zorunda kaldım. Sonra detaylara baktığım'da şikayetim olan 'Geniz Akıntısı' değil 'Septum Deviasyon' tanısı sisteme girilmiş ve sigorta şirketi bu işleme onay vermemiş. Ertesi sabah hekime işlemi düzelttim ( yardımcısı vasıtasıyla) ve tekrar onay süreci için başvuru evraklarımla Aksigorta firmasına itiraz dilekçemi yolladım. Bu esnada hekim beni görmedi ve asistanı vasıtasıyla iletişim kurdu. Hiçbir tanı ve tedavi olmadan hastaneden ayrılmak zorunda kaldım. Sadece 1235 TL muayene ücreti ödedim. Şimdi ilgili hastaneye soruyorum, neden sigorta firmasından onay almadan beni hekime yönlendirdiniz? Ödediğim tutarın iadesini talep ediyorum

15 Mayıs 2024 17:12

15 Mayıs 2024 17:00

Hiçbir gelişme olmadı

07 Mayıs 2024 08:31 (Şikayetten 11 gün sonra)
Cenk
Cenk
08 Mayıs 2024 14:31

Benimle değerlendirme yapıldığı öne sürülen konu, hasta haklarından Serap Hanım'ın ilk aramasında sizi müşteri hizmetlerinden arayan oldu mu diye sorması, ikinci aramasında da konuyu kendisine aktarmam oldu, bunun haricinde başka ne araya ne de konu ile ilgili herhangi bir çözüm bulmaya çalışılan bir durum olmadı

İsa sonuçtan hiç memnun değil

24 Ağustos 2024 17:09
Barış sonuçtan memnun değil

Medical Park Hastanesi Göztepe Beklenmedik Ücret Şoku

30 Ağustos 2024 11:08
Mehmet sonuçtan çok memnun

24 Temmuz 2024 17:16
Ebru sonuçtan çok memnun

03 Haziran 2024 17:11
"Soruna yapıcı çözüm bulmaya çalışan Serap Hanım a teşekkür ederim."
Medical Park Hastanesi MR Cihazının Arızası
Tuna sonuçtan hiç memnun değil

22 Temmuz 2023 00:03

Medical Park Hastanesi Kategorileri