Begüm sonuçtan hiç memnun değil

Medical Park Check Up Mağduriyeti

11 Mayıs 2024 15:12

Çanakkale Medical Park'tan iki yıl önce beni arayarak check-up hakkında bilgi verdiler ve bana bir check-up paketi sattılar. İlk olarak 400 Türk Lirası'lık bir ödeme aldılar ve kalanını istediğim zaman ödeyebileceğimi söylediler. Ancak daha sonrasında bana geri dönüş yapmadılar ve bilgi vermediler. Şimdi check-up kullanmak istiyorum fakat muhatap bulamıyorum. Check-up'ı satan çalışan işten ayrılmış. Medical Park'a durumu defalarca bildirdim ve tüm konuşmalarımız kayıtlıdır. Şikayet kaydı da oluşturdum ancak bana söylenen tek şey, çalışanın işten ayrılması nedeniyle bana geri dönüş yapılmadığıdır. Bu durumda Medical Park sorumluluk almamış ve sorumluluğu çalışanlarına yüklemiştir. Ben de bu durumda check-up'tan hiçbir şekilde yararlanamıyorum. En son bana sundukları seçenek ise para iadesi ya da güncel check-up ücretinin ödenmesiydi. Satın aldığım check-up ücreti 1.100 lirayken, şimdi istedikleri rakam 6.000 liradır. Medical Park'ın hiçbir sorumluluk almadığını düşünüyor ve bu durumu kınıyorum. Yaptıkları, insanları mağdur etmek ve suistimal etmektir. Kendilerinden şikayetçiyim ve mağduriyetimin giderilmesi için gerçekçi bir çözüm talep ediyorum.

11 Temmuz 2024 17:22

Medical Park 2 yıl önce bana check-up sattı. Ön ödeme olarak mail order yoluyla 400 TL aldı. Ancak sonrasında tarafıma dönüş yapılmadı ilgilenilmedi Ben check-up hizmetinden yararlanamadım. Defalarca aradım şikayet kaydı oluşturdum daha sonra çalışan kişinin işten ayrıldığını ve bu sebeple tarafıma dönüş yapamadığını öğrendim sonrasında. Beni aradılar. Ödemenin bilgisini. İstediler fakat mail order yoluyla telefonda ödeme alındığı için herhangi bir ödeme bilgisi gösteremiyorum Medical Park hiçbir şekilde sorumluluk almıyor çalışanlarının takibini yapmıyor telefon görüşmelerinin kayıt altına alındığı halde gerekli incelemeyi yapmıyor hem hizmetten yararlanamadım hem de yararlanabilmem için bana güncel fiyat üzerinden bir teklif sundular bu durumda param hem değerini kaybetti hem de ben mağdur oldum çözüm bekliyorum acilen

15 Mayıs 2024 11:51 (Şikayetten 3 gün sonra)
Begüm
02 Haziran 2024 18:39

Benimle iletişime gwcılmedı. Alınan ücretin bilgisini benden talep ettiler hayalet hastane yaptığı hiçbir işlemin arkasında değil ve sorumluluk almıyor. Çözüm yok hala

Begüm
02 Haziran 2024 18:40

Yalan beyan. İsteyen ulaşır kendilerinden şikayetçiyim. Asla inanmayın check up tuzağına düşmeyin

Check-up Hizmetinde Eksik Ve İletişimsizlik Sorunu

Sibel
22 Ocak 00:03

Checkup Ücreti Alındı Hizmet Verilmedi Para İadesi Yapılmıyor

Adile
01 Mayıs 16:48

Burcin
08 Nisan 2024 10:26
Dilek sonuçtan hiç memnun değil

Medical Park Hastanesi'nin Kapalı Olması Ve Ücret İadesinde Yaşanan Sorunlar

Dilek