Gülnihal sonuçtan memnun

Medical Park Adana Hastanesi'nde Ulaşılamayan Test Sonuçları

01 Temmuz 2024 15:40
Gülnihal'ın Teşekkür Mesajı
“Teşekkür ederim”

Medical Park Adana hastanesine telefonla ulaşamıyorum. Yaklaşık 2 ay önce yaptırdığım test sonucunu almak için telefonla 2 haftadır arıyorum. Hastane iletişim telefonu açılmıyor. Genel merkeze ulaştığımda sorunumu çözecek Hastane halkla ilişkileri veya hasta hakları birimine ulaşacak numara olmadığını söylüyor. WhatsApp görüşmesinde 2 kez talep kaydı oluşturdum. Hastane uygulamasına yüklenecek dediler yine olmadı. Bu sonuçlara ulaşmak neden bu kadar zor!

02 Temmuz 2024 11:21 (Şikayetten 19 saat sonra)
Gülnihal
02 Temmuz 2024 12:59

Hasta Hakları Biriminden Gamze Hanım tarafıma dönüş yaptı. İlgili hekimle görüşmüş ve istediğim testin yapılmadığı, yapılmayan testinde haliyle hastane aplikasyonunda görünmediğini iletti. Kendisine hastane ve benim aramda iletişim sağladığı için teşekkür ederim. Ama bu hastane hakkındaki düşüncelerimi değiştirmedi. Bir sağlık kuruluşuna ulaşmak bu kadar zor olmamalı.

Gülnihal

09 Ocak 12:45
Ali sonuçtan çok memnun

Ali
05 Ocak 16:02
"Hızlı çözüm için teşekkürler"
Yeliz sonuçtan çok memnun

Yeliz
04 Ağustos 2023 11:26
"Hasta ilişkilerinden Arzu hanım hemen dönüş yaptı. Test sonucumu hemen e-mail olarak iletti. Bu şekilde hızlı ve çözüm odaklı olduğu için kendisine ayrıca teşekkür ederim. Doktorumuzun da sonucu değerlendirmesi için arayacağını söyledi."
Medical Park Hastanesi Kategorileri