Hastanede Uzayan İşlem Süreci Ve Sigorta Problemi

18 Aralık 2024 23:04

Medical Park Bahçelievler Hastanesi Gastroenteroloji bölümünde istenen tetkiklerden kan tahlili ve ultrason işlemi yaptırdım. Sıra endoskopiye geldi. Randevu almak için ertesi gün hastaneye geldim, bana işlemin 15 gün sürebileceğini, yatış çıkış süresi olduğunu söylediler. İşlemin yılbaşından sonrasına sarkacağını söylediler (30 Aralık tarihinde sigorta TSS bitecek) durumu belirttim. 5-10 dakika ufak bir işlemin neyin yatış süreci, ben anlamadım ve bu işlemi daha önce defalarca başka yerde yaptırdım, 1 gün içinde işlemim bitti. Ben buradan şunu anladım, siz 15 gün boyunca sigortaya haberimiz olmadan bir şeyler fatura edeceksiniz. Durumu Doğa Sigorta ile paylaştım. Bana söylenen, bizden onay alındığı an biz onayı veririz, ödemeyi hastaneye yaparız. Eğer burası ticarethaneyse söyleyin, bir daha gelmeyeceğim. Herhangi bir ücret çıkar korkusuyla işlemi yapmaktan vazgeçtim, işlemi başka hastanede yapacağım. Bankodaki ed* isimli hanımefendinin de canına minnet tamam dedi. Konuyu orada uzatmadım ama çok rahatsız oldum. Bu olayı çevremdeki insanlara olumsuz hasta deneyimi, sizin gözünüzde olumsuz müşteri deneyimi olarak anlatacağım ve Sağlık Bakanlığına ayrıca şikayette bulunacağım. Sigorta firmamla görüştüm, onay bile alınmamış dedi.

19 Aralık 2024 15:55 (Şikayetten 16 saat sonra)

Hamit sonuçtan çok memnun

28 Temmuz 2025 11:11
"Sevgi hanıma teşekkür ederim, işlemlerim ile yakından ilgilendi randevumu oluşturdu."
Semih sonuçtan memnun değil

27 Eylül 2023 12:39
Fidan sonuçtan çok memnun

02 Aralık 2023 14:29
"Hasta hakları biriminden arzu hanıma sorunu çözdüğü için teşekkür ederim."

Medical Park Hastanesi Kategorileri