Hastane İlgisizliği Ve Geciken Test Sonuçları

19 Aralık 2024 16:50

18.12.2024 tarihinde Samsun Medical Park Hastanesi'nde gıda intolerans testi yaptırdım. Dış tetkik olarak 10 günde çıkması gereken sonuç, 4-5 defa aramam sonucu 16 günde çıktı. Asla muhatap olacak birini bulamıyorsunuz. Yönlendirilip durdum, beni dış tetkiki yapan ve anlaşmalı olduğu laboratuvarla, İ**** Bey ile iletişime geçmemi söylediler. Kafamda soru işareti varsa sorabileceğim söylendi ama İ**** Bey de 10 gündür beni oyaladı, 'yarım saate arayacağım', 'yarın arayacağım' diye oyalayıp durdu. Hastalarının asla arkasında duran bir hastane değil, para odaklı çalışılıyor. Mağdur olan hastaların arkasında durmuyorlar. Anlaşmalı olduğu yerlerde denetleme yapmıyorlar.

19 Aralık 2024 16:41

18.11.2024 tarihinde Samsun Medical Park Hastanesi üzerinden gıda intolerans testi yaptırdım Mora terapi'ydi yapan testimi sonucunun 10 günde çıkacağı söylendi ama sonuçlar 4 5 defa aramam ve iletişim kurmam sonucu 15 16 gün içerisinde çıktı sonuçlarımı kendi doktoruma gösterdiğimde istediğinin sonuçlarının bu olmadığını söyledi bende bana hastane üzerinden verilen kişi ile görüştüm sonuçlarımın düzeltilip düzeltilmeyeceğini sordum gün içerisinde dönüş yapılacağı söylendi dönüş yapılmadı 3 4 gün sonra tekrar iletişime geçtim yarım saat içinde dönüş yapılacağı söylendi tekrar dönüş yapılmadı testi yaptırdığıma pişman oldum ücreti aldılar ve ilgilenmediler hasta odaklı bir yer değil kesinlikle önermiyorum, mağdur edildim ve testi tekrar kendi ücretimle başka bir yerde yaptırmak zorunda kaldım. Hem tedavim gecikti hem de ekonomik anlamda zorlandım.

31 Aralık 2024 08:38 (Şikayetten 11 gün sonra)

Görkem sonuçtan hiç memnun değil

11 Haziran 2024 22:45

04 Nisan 2025 11:40
Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

26 Ocak 2024 13:12

22 Ağustos 2024 11:55