Esra sonuçtan hiç memnun değil

Hastane İlaç Reçetesi ve Taburcu Süreci Sorunu

02 Ekim 2024 13:28

01.10.2024'te Medical Park Hastanesi Göztepe hastanesine gittim, doktor bana bir tedavi ve ilaç yazdı. Serum tedavisinden sonra 02.10.2024'te hastaneden taburcu oldum. Reçetemi 01.10.2024 tarihinde yazdıkları ve hastaneden çıkış işlemlerimi doğru düzgün yapmadıkları için ilaçlarımı alamıyorum. Daha öncesinde konu ile ilgili görüşme sağladık. Acil servis çağrı merkezine, çağrı merkezi acil servise yönlendiriyor. Hasta halimde yatakta yatarken ilaçlarımı alabilmek için bir çağrı merkezini bir hastaneye atayıp duruyorum. İşini bilmeyen insanlar sürekli talep oluşturuyoruz, size hemen dönecekler diyor, dönen yok. Hastaneyi aradığımızda da hattı açıp görüşme yapamadan suratımıza kapatıyorlar. Para almaya gelince parayı alıp tedavinizi takip etmiyorlar. Kötü bir sistem.

03 Ekim 2024 11:07

Hastane hizmeti yüzünden tedavim uzadı asla geri dönüş alamıyorum. Bir gün raporum uzatılacaktır fakat konu hakkında raporlama birimine ulaşamıyoruz. Hastane zaten telefonları açmıyor, çağrı merkezi talep iletip duruyor sonra görüşememde çağrı merkezi TL'si ile görüştük talep ileteceğim deyip duruyor raporlama birimi acil birimi hiç birine ulaşamıyorlar. Kendileri ulaşamıyorken ben nasıl ulaşacağım acaba. Asla geri dönüş yapılmıyor linkedindinden CEO'larına kadar durumu iletiyor olacağım. Leş bir hizmet asla Göztepe medikalparka gitmeyin muhatap bulamazsınız.

Esra
Esra
02 Ekim 2024 14:34
Hastane İlaç Reçetesi ve Taburcu Süreci Sorunu

Çağrı merkezine bağladım, telefonu suratıma kapattılar. 14.21 deki çağrı mtden şikayetçiyim.

05 Ekim 2024 12:21 (Şikayetten 2 gün sonra)

04 Temmuz 2024 11:56
Seda sonucu yetersiz buldu

06 Ocak 2025 13:35
Kağan sonuçtan çok memnun

08 Aralık 2023 19:27
Sinan sonuçtan çok memnun

16 Eylül 2023 14:31
"Platformdaki diğer şikayetlere de bakarsak taburcu olunmasına rağmen sisteme yansıtılmasıyla ilgili hastanede kronik bir konu var gibi. Umarım yakın zamanda bu giderilir. Arandım ve benim tarafımdaki mağduriyet giderildi. Çok teşekkür ediyorum."

Hastane Çıkışı İlaç Alamama Sorunu

25 Kasım 2024 13:26