Afra sonuçtan hiç memnun değil

Doğum Paketinde Eksik Hizmet Ve Ekstra Ücret Talebi

24 Aralık 2024 01:56

Medical Park Gebze Hastanesi'nden doğum paketi satın aldım. Paketi alırken idari işler ile görüştüğümde bana her şey dahil olduğunu söylediler. Buna rağmen, 2-3 kere sormama rağmen, ilk gebeliğim olduğu için daha sonra detaylı ultrason istediğimde doktorum bunun pakete dahil olmadığını belirtti. Ekstra ücret talep ettiler. Genel merkezleri ile de konuyu görüştüm fakat sonuca bağlayamadık. Tamamen mağdur olduk.

Afra
28 Aralık 2024 23:45

VM Medical Park Gebze'den ve genel merkezlerinden ulaştılar ama size dönüş yapacağız deyip bir türlü olayı sonuca bağlayamadılar sorunu anlatıyorum ve biz sizi arayacağız diyorlar sonra farklı birimden tekrar aranıyorum tekrar baştan anlatıyorum birbirinizden bu kadar habersiz nasıl olabiliyorsunuz inanılır gibi değil.

Afra
31 Aralık 2024 17:35

Sorun ile ilgili uğraşlar sonucunda 2 hafta süre gelen bir uğraş sonucunda dönüş olarak olumsuz oldu bize verilen yanlış bilgi ile biz mağdur olarak kalmış bulunuyoruz sizlerde paketi alırken bizim düştüğümüz hataya düşüp bu hastaneden almayın derim

02 Ocak 11:00 (Şikayetten 9 gün sonra)

Aylin

Böyle önemli bir detayı atlayıp bir de boş boş cevapla dönmeleri nedir peki? Geçmiş olsun mağduriyetinizi anlıyorum keşke mesajınızı daha önce görseydim inanın ben de şu an hiç mutlu değilim memnun değilim medical parkı seçtiğime

Duygu sonuçtan hiç memnun değil

Medical Park Gebze: Hayal Kırıklığı Yaratan Ultrason Deneyimi

Duygu
15 Ekim 2024 21:41
Emrullah sonuçtan çok memnun

Emrullah
13 Aralık 2023 12:40
"Şikayetimiz ile ilgilenen kişi, gayet çözüm odaklı ve nazikti. İlgisi için teşekkür ederim."
Selma sonuçtan hiç memnun değil

Medical Park Hastanesi Doğum Paketi Fiyat Ve Doktor Seçimi Sorunu!

Selma
26 Mart 15:46