Medica World Estetik Levent Şubesi 3 İşlem Yaptırdım Pişmanım

12 Eylül 2023 14:50

1 Eylül'de 3 işlem yaptırdım. Levent şubesine vitomix, mc lifting ve Kleopatra aşısı. Sadece vitomix yaptırmak için gitmiştim sanırım Büşra ve Gamze hanımdı ihtiyacım olan mc lifting ve kleopatra aşısını önerdiler yüzümde lifting efekti olacağını yüz hatlarımın daha belirgin olacağını belirtti ve kleopatra aşısında lekeleri açacağını ve parlaklık kazanacağını konuşmuştuk.

İşlemden sonra sadece yanaklarım daha fazla şişti ve orantısız şekilde asla bir hat olmadı (yanakları olan bir kişi olmama rağmen) bir yanağım daha şiş diğer yanağım daha hafif kötü bir görüntü işlemden sonra öncesi sonrası fotoğraflarımı istememe rağmen rötuşten sonra teslim ediliyor dendi. İşlem öncesi kendi çektiğim görseller ile sonrasını çekip şikayetimi belirttim hiçbir hat yok yanaktan ibaret oldum. Hiçbir parlaklık veya lekelerimde açılmadı olmadı.

Şikayet ettiğim günden itibaren 2 haftadır hiç kimse tarafıma dönüş sağlamıyor bu işlemler kampanyalı 11 bin tl tuttu. Ve rötuş işlemi istemiyorum çünkü güvenim sıfır müşteri memnuniyeti bu olmamalı. Tarafıma defalarca yazmama rağmen kimse dönmüyor sadece işleme yapana kadar ilgileniliyor. Tamamıyla sosyal medyanın hüsranına uğramış oldum.

profile profile profile

Fatma sonuçtan hiç memnun değil

Medica World Estetik Vitomix İşlemi

02 Kasım 2023 13:08

Başarısız Güzellik İşlemi Ve İade Sorunu

21 Ekim 2024 18:55
Başarısız Güzellik İşlemi Ve İade Sorunu
Kübra sonuçtan hiç memnun değil

Profesyonellikten Uzak Hizmet Ve Mağduriyet

07 Şubat 2025 12:52