McDonald's Geç SİPARİŞ, SİPARİŞ İptali

Aytekin
17 Temmuz 2023 02:58

Aksam kızım 22:57 de McDonald's tan hamburger sipariş etmemi istedi. Getir aracılığıyla siparişinizi verdik. Müşteri hizmetleriyle defalarca iletisim halinde olduğumuz halde siparişten 45 dakika geçtikten sonra sistem sipariş yola çıktı yazıyordu. Aradaki mesafe restoranla 5 dakika araçla. Gelecek diye beklediğimiz sipariş aradan tam tamına 2 saat 45 dakika sonra restoran tarafından iptal edildi. Bu ne terbiyesizlik, bu ne bicim karar. Benim iptal etmem gereken siparişi 3 saate yakin beklememize rağmen restoran, geç olduğu gerekçesi ile iptal etti. Bu kadar tecrübesiz uluslararası bir firmadan yemek siparişi verdiğim ve sinir olduğum için çok pişmanım. Simdi ben kızımın ac kaldığı, paramın ertesi gün elime geçmesine, bu kadar saat beklemek, hangisine sinirleneyim. Ya arkadaşım yapamıyorsanız bu işi servisi bırakın. Milleti bekletmek çok mu hoşunuza gidiyor. Haz mı alıyorsunuz. Bu mu uluslararası firma olmak. Bir daha bu firmadan sipariş vermeyeceğim. Her platformda paylaşacağım, beni ve kızımı mağdur ettiğinizi

17 Temmuz 2023 17:30 (Şikayetten 14 saat sonra)

09 Temmuz 2024 16:49

28 Eylül 2023 23:30
McDonald's Yemeğim 4 Saatte Gelmedi
Alper sonuçtan hiç memnun değil

09 Kasım 2024 16:54

Alperen