Mikail sonuçtan memnun

Mcdodo Yetkili Servis Memnuniyetsizliği
07 Ağustos 2024 10:13
Mikail'in Teşekkür Mesajı
“Teşekkürler”

Mcdodo powerbank ürünümde şarj temassızlığı şikayeti ile ürünümü Metro İletişim adlı yetkili servisine kargoladım. Ayın 23'ünde ve bu vakte kadar herhangi bir bilgilendirme yapılmadı. Ağızlarından lafı zar zor alıyoruz. Ona da hâlâ incelenmeye başlanmadı deniyor. Ürünü Çin'den ithal etseler bu kadar sürmezdi, markadan soğutuyorlar. İnceleme sonunda kullanıcı hatası deyip geri gönderirlerse şaşırmam da zaten.

07 Ağustos 2024 12:13 (Şikayetten 2 saat sonra)

Merhaba, sizlere yardımcı olabilmemiz adına konuyu iletebilir misiniz efendim? 🤗

07 Ağustos 2024 19:43

Sorunum çözüldü ücret iadesi olacak ürün stoklarında olmadığı için ama bu kadar basit bir sorun için bu kadar bekleyip hiç buralara bu metni bu şikayeti yazmak zorunda kalmasaydım

07 Ağustos 2024 19:44

Teşekkürler

08 Ağustos 2024 14:23

Merhaba, yaşadığınız olumsuz deneyim için üzgünüz. Sorunun çözülmesine çok sevindik. Süreci sizin için en kısa sürede çözeceğimizden şüpheniz olmasın. İlginiz ve anlayışınız için teşekkür ederiz efendim.🤗

Cem sonuçtan çok memnun

Mc Dodo Powerbank Şikayeti

07 Şubat 2024 15:40
"İlgisi ve çözüm odaklı yaklaşımı için Yağmur hanım'a çok teşekkür ederim. Kafamda sildiğim bir markaydı ancak iyi iletişim sayesinde bu durumu ortadan kaldırdı"
Orhan sonuçtan çok memnun

Orhan
13 Mayıs 2024 18:29
"Yağmur hanıma çok teşekkür ederim"

Selvi
16 Aralık 2024 17:49