Zeynep sonuçtan memnun

28 Şubat 2024 22:42
Zeynep'in Teşekkür Mesajı
“Yetkili kişi ulaştı ve çok yardımcı oldu. Ücret iadem yapıldı. Teşekkürler”

Hepsiburada uygulaması üzerinden 13 Şubat tarihinde Sipariş Numarası: 482467952 olan Matte Kar Çorabı - Superx Series - X-LARGE model kar çorabını satın aldım. Araştırmalarım sonucunda en iyi marka ve modelin bu olduğu kanısına varmıştım; ancak ürün tam bir hayal kırıklığı yarattı. Ürünü aldıktan birkaç gün sonra Kartalkaya'ya gittiğimizde, karlı yolda çorapları taktıktan yaklaşık 10-15 dakika sonra aracın sol tekerleğinden gelen ses üzerine inip baktığımızda, çorabın neredeyse paramparça olduğunu gördük. Diğer çorap ise daha iyi durumdaydı. Yolun yarısında bu çoraplar yüzünden mahsur kaldık ve zincir takılması için yardım çağırmak zorunda kaldık. Yollarda zor anlar yaşadık; hatta durumumuz haberlere bile konu oldu. Bilseydim, bu ürüne baştan güvenmez ve almazdım. Sırf bu ürüne olan güvenim ve olumlu yorumlar nedeniyle zincir almadım; ancak keşke almış olsaydım. Aynı akşam satıcı firmaya ulaşarak müşteri ilişkilerinden B****** A**** Bey ile görüştüm. Kendisine durumu anlattım ve fotoğrafları ilettim; fakat hala bir geri dönüş alamadım. Ürün zaten kullanılamaz hale geldiği için yanımda taşımak istemedim ve çöpe attım. Ancak fotoğrafları ve videosu yaşananları açıkça göstermektedir. Markadan ve modelden de anlaşılacağı üzere, bize yaşattığı maddi ve manevi zararlar nedeniyle özür ve para iadesi talep ediyorum. Teşekkürler.

Zeynep
Zeynep
29 Şubat 2024 18:48

Yetkili kişi ulaştı ve çok yardımcı oldu. Ücret iadem yapıldı. Teşekkürler

13 Şubat 17:02 (Şikayetten 11 ay sonra)

Merhabalar efendim, yaşanılan problemin çözüme kavuşmuş olduğuna çok sevindik.

Mehmet sonuçtan çok memnun

22 Şubat 23:33
"Öncelikle Batuhan bey çok teşekkür ederim benimle ilgilenip kar çorabı ile alakalı problemi çözdü ve markaların arkasında durarak aynı gün tekrar bir üst segment ürünü bana göndermeyi taahhüt etti ve kargoya verdi gerçekten marka ürünün arkasında bu da tüketiciler için çok olumlu bir hareket eğer bu gönderdiklerimde sorun yaşamazsam herkese önereceğim"
Tek Kullanımlık Kar Çorabı Mağduriyeti
Tek Kullanımlık Kar Çorabı Mağduriyeti
Ozan sonuçtan çok memnun

20 Ocak 2024 23:49
"Teşekkürler"
Matteauto.com Süper Kar Çorabı Sorunu!
Matteauto.com Süper Kar Çorabı Sorunu!
Özgen sonuçtan memnun değil

Matte Kar Çorabı: Tek Kullanımlık Mı?

26 Şubat 02:46
Seyfullah sonuçtan hiç memnun değil

Dayanıklılığı İddia Edilen Kar Çorabı Hüsranı

Seyfullah
02 Mart 18:12
Dayanıklılığı İddia Edilen Kar Çorabı Hüsranı
Serdar sonuçtan hiç memnun değil

Serdar
08 Ekim 00:37