Matrix Yazılım Dropshipping Yalanı

30 Mart 2024 13:211.873

İnsanları, bütün maddeleri sadece kendini korumak adına olan sözleşmesini imzalatmak için yüksek manipüle ve ikna yeteneği ile olduğundan bambaşka biri gibi davranarak ikna ediyor.“dropshipping” adı altında yüksek kazanç evden gelir elde etme vs. Gibi yanıltıcı sözlerle çalıştırıyor. T***gibi pazar yerlerinde kendisinin satın aldığı ürünleri bize sattırıp oldukça gelir elde ediyor, biz ise sadece zarar ediyoruz üstüne azar yiyoruz. Ticaret, dropshipping ve hatta insan ilişkisi ve saygıya dair hiçbir fikri olmayan m*****’ün sözleşme imzalandıktan sonra tavırlarındaki değişimi açıkça görünüyor, hakarete varan sözler, resmiyetten oldukça uzak bir iletişim şekli ile saygıdan yoksun bir insan görüyoruz. Sanki biz onun müşterisi değilmişiz de çalışanıymışız gibi emirler yağdırıyor ve hatta sistemine dropshipping adı altında koyduğunuz birikiminizi bir anda size sormadan çekebiliyor.
Müşterilere gönderilen yanlış ürünler, paketlemeden bir haber dökük kırık kargoları anlatmayacağım bile. Ücretini ödediğim, kendileri yüzünden iade gelen ürünlerimi iade almıyor ücretini vermiyor.
Anlatacak çok detay var ama bu da yeterli olur diye düşünüyorum. Ekte bazı WhatsApp yazışmalarını görebilirsiniz. Telefon ile konuşulanlar da ayrı tabii. https://depodanmusteriye.com/ kendisinin web sayfası.

30 Mart 2024 13:59 (Şikayetten 38 dakika sonra)

Bunun gibi en az 30 tane dekont var, hepsi erken ödeme, sipariş avanslarını kapatmak için.

7 Nisan 2024 14:22

Aslında aynı şeylerden bahsediyoruz. Ben para kazanacağım diye girdiğim işte sürekli borçlandım, zarara girdim. Öyle bir iş modeli yapmışsınız ki insanlar üzerinden para kazandığınız, hiçbir sözünüzü tutmadığınız, üstüne bir de iletişim kurmayı bile beceremediğiniz. İlettiğiniz WhatsApp görüntülerinde de hala bana konuşma şeklinizin yanlışlığından bahsediyorum. Çocuğunuz yaşındayım ama size iletişim öğretmeye çalışıyorum. Sanırım anlattıklarımın gerçekliği üzdü. Sizin sürekli söylediğiniz gibi, Sonuçlarına katlanırız ama değil mi?

7 Nisan 2024 14:30

Paranız olmadan ürün alıp satmak :) Hesap ekstresini yayınlayın buradan, sürekli borçlu olmanız, size olan kolaylığımızdı. Pazaryeri ödemeleri bize değil, sizin hesabınıza geliyor, bizden aldığınız ürünlerin parasını ödemediğiniz için, sisteminiz bu durumda. Karalama ve iftira için ise zaten savcılık gerekeni yapacak. E ticareti bilenler zaten verdiğiniz cevabın boş ve gereksiz olduğunu biliyor. Yasal süreçte savunun kendinizi ben daha çocuğum, ama boyumdan büyük laflar ettim. Diye.

7 Nisan 2024 15:05

Anlattıklarımın fazlası bile var, içim çok rahat.

27 Haziran 2024 16:54

Merhaba, Sayın ilgili daha öncesinde müvekkil adına 28334487 numaralı şikayet nezdinde ekte linkini sunduğumuz gönderilere ilişkin savcılık şikayetinde bulunulmuş olup yapılan gerçek dışı ve haksız rekabet içeren paylaşımların yayınına devam edilmesi müvekkile zarar vermekte olduğundan ilgili paylaşımların yayımının durdurulmasını talep ederiz. Matrix yazılım ltd. Şti. Vekili av. Altay şentürk İyi çalışmalar dilerim Dosya no: İstanbul Anadolu Cumhuriyet başsavcılığı 2024/157255

Sinem
Sinem
19 Mayıs 14:51

Mina hanım merhaba size nasıl ulaşabilirim müsaitseniz bu firma hakkında görüşmek isterim

Murat
Murat
30 Mart 2024 16:19

Tedarik bedelleri ödenmesi lazım ki, ticaret devam etsin. Yayınladığınız WhatsApp görüntülerinde dahi, ödeme talep ettiğimiz yazıyor. Ve siz ısrarla fatura talep ediyorsunuz. Ödemesi alınmadan fatura talep etmeniz de ayrı bir ironi. Bundan sonraki süreç, adli makamlara taşınmıştır. İfadenizi ya da iddianızı anlatırsınız.

Servicesaddress.com Yanıltıyor

Can
23 Temmuz 2024 14:27643

Dropshipping adı altında hayal ürünü. Satıcıya yanıltıcı bir alışveriş sitesi üzerinden yanıltıcı sipariş verip para yat...

Burnincandles Eleştiri Kabul Etmemek Ve Müşteri Manipülasyonu

Burnin
24 Ekim 2023 19:494.441

Satıcıya ürünle ilgili eleştirilerimi (kargo süresi, paket özensizliği) aktardığımda bana sinirli ve saygı çerçevesi dış...

1 Destek

Arzu
9 Ocak 2024 13:265.453

Ürünü kendi sitesinden sipariş ettim bir alt kalitesi olan farklı bir ürün yollamışlar. WhatsApp üzerinden irtibata geçt...