Gleb sonuçtan memnun

Martı Banka Kartımdan Para Çekiyor!

04 Aralık 2023 23:52
Gleb'in Teşekkür Mesajı
“Teşekkür ederim martı. Sorunum çözüldü”

Martı cüzdanıma 300 TL yükledim ve ne zaman sürüş yapsam kartımdan çekiyor ve ödeme seçeneği de sunmuyor. Kartıma iade yapmak istiyorum en azından boşuna beklemesin para.
Ne yazık ki martı her seferinde kartımdan para çekiyor. Para öylece cüzdanımda duruyor.

05 Aralık 2023 08:04 (Şikayetten 8 saat sonra)

Merhaba, İlettiğiniz konu ile ilgili inceleme yaparak, en kısa süre içerisinde size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, MARTI EKİBİ

05 Aralık 2023 18:36

Destek 3 gün boyunca yanıt vermiyor. Birkaç mektup gönderdim. Cevapsız. Gerçekten yardımını umuyorum

10 Aralık 2023 14:12

Merhaba, Sisteme kayıtlı iletişim numaranızı aradık fakat ulaşım sağlayamadık. Müsaitliğinizi iletmeniz durumunda konu ile ilgili tarafınıza destek sağlayacağımızı belirtmek isteriz. Saygılarımızla, MARTI EKİBİ

15 Aralık 2023 05:51

Merhaba Maalesef telefonda konuşurken rahat değilim. Bu sitede bir uygulama oluşturdum ve size e-postayla yazdım. Yasadışı olarak bloke edilen parayı iade etmeniz için telefonda konuşmamıza gerek olduğunu düşünmüyorum. Desteğiniz çay olarak cüzdanımdaki bakiyeden 400 lira kesildi. Basitçe ortadan kayboldular. Bir hafta geçmesine rağmen para banka hesabıma iade edilmedi. Lütfen parayı en kısa zamanda banka hesabıma iade edin. Teşekkür ederim

15 Aralık 2023 06:01
Martı Banka Kartımdan Para Çekiyor!

Tuhaf görünüyor. Hiçbir zaman geri ödeme alamadım. Cüzdandaki tüm parayı sildin.

17 Aralık 2023 16:23

"Teşekkürler"
Zafer sonuçtan memnun

Zafer
22 Haziran 2023 21:46
"İstediğimiz şekilde çözüme ulaştırıldığımız için teşekkür ederiz"
Kaan sonuçtan çok memnun

11 Aralık 2023 15:39