Tuğçe sonuçtan hiç memnun değil

16 Eylül 2024 15:49

19.09.2024 tarihinde daha önce alıp kullandığım evin diğer yarısını boyamak için devamını almak amacıyla gittiğim Karadeniz Nalbur Cennet Mahallesi işyerinde bana yanlış renk boya verildi ve hatalarını kabul etmeyerek mağdur edildim. Evin bir kısmını boyamak için 2.5 litre Marshall boya almıştım, bitince boş kutusu ile üzerinde kalan boyadan renk belli olduğu için biten kutuyu götürdüm, çünkü önceki aldığım boyaya da renk kodu yazmamışlardı. Orada çalışan şahıs, boş kutuda kalan boyaya bakarak makinede 7.5 litre boyayı hazırlayıp verdi. Eve geldim, duvara sürdüm fakat önceki renkle arasında çok fark olduğunu fark edip ertesi gün geri götürdüm. Benim ilk aldığım renk Yıldız Işığı iken bana yanlışlıkla şampanya rengi boya hazırlanıp verilmiş. Çalışan kişi benim suçum yok, boyayı yeniden alacaksınız diyor. Ben de biten boyanın kutusunu getirip aynısından istediğim için benim kabahatim değil diyorum fakat kabullenmiyorlar. Mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum.

16 Eylül 2024 15:57
Marshall Boya Yanlış Renk Verildi.

Bu da duvardaki renk farkı.

16 Eylül 2024 16:56 (Şikayetten 1 saat sonra)

Sayın ilgili; Öncelikle müşterimize Marshall markasını tercih etmiş olmasından dolayı teşekkür ediyoruz. Kendisiyle en kısa sürede iletişime geçilecektir. Saygılarımızla... Marshall Boya ve Vernik San.A.Ş.

20 Eylül 2024 02:54

Sorunum çözülmedi