Arzu sonuçtan hiç memnun değil

Marshall Boya Şifon Rengin Lila Ve Mavimsi Olması

15 Nisan 2024 21:00
Arzu
Arzu
14 Nisan 2024 19:58

Marshall boyadan Şifon olarak bilinen boyayı aldık evi ilk kat boyadığımızda lila renk olduğu farkedilmiyordu fakat ikinci kat kuruduktan sonra renk mavimsi ve lilamsı bir renge döndü birçok şikayet de mevcut bu konu ile ilgili derhal mağduriyetimize çözüm bulunmasını istiyoruz

16 Nisan 2024 08:16 (Şikayetten 11 saat sonra)

Sayın ilgili; Öncelikle müşterimize Marshall markasını tercih etmiş olmasından dolayı teşekkür ediyoruz. Kendisiyle en kısa sürede iletişime geçilecektir. Saygılarımızla... Marshall Boya ve Vernik San.A.Ş.

Marshall Silpak Sedef Işıltısı Katalog Rengiyle Uyuşmayan Boya

08 Mart 20:45
Marshall Silpak Sedef Işıltısı Katalog Rengiyle Uyuşmayan Boya

Marshall Boya Kapatmıyor Ve Duvarda İz Bırakıyor

16 Eylül 2025 17:35
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Aldığım Boya Renkleri Karteladakinden Farklı Çıktı, Müşteri Hizmetlerinden Çözüm Alamadım

02 Eylül 2025 11:35

Marshall Boya Katalog Rengiyle Duvardaki Renk Arasında Büyük Fark Mağduriyet Yarattı

11 Ağustos 2025 22:26
marshall-boya-katalog-rengiyle-duvardaki-renk-arasinda-buyuk-fark-magduriyet-yaratti-2.jpg
marshall-boya-katalog-rengiyle-duvardaki-renk-arasinda-buyuk-fark-magduriyet-yaratti-1.jpg
Merve sonuçtan hiç memnun değil

09 Temmuz 2025 22:39