29 Mayıs 2024 14:49

Evimizi 8 Mart'ta Marshall boya ile boyadık. Gelin görün ki zaman içinde duvarlar kötü bir hal almaya başladı. Fotoğraf ekliyorum. Bunun bir açıklamasını Marshall'dan bekliyorum. Biz Marshall'ın müdavimiyiz, hep alanında iyisi olarak bildik. Boya alınacaksa direkt Marshall alınır dedik fakat bu defa hayal kırıklığına uğradık.

29 Mayıs 2024 15:31 (Şikayetten 41 dakika sonra)

Sayın ilgili; Öncelikle müşterimize Marshall markasını tercih etmiş olmasından dolayı teşekkür ediyoruz. Kendisiyle en kısa sürede iletişime geçilecektir. Saygılarımızla... Marshall Boya ve Vernik San.A.Ş.

29 Mayıs 2024 17:00

Hanife
Hanife

Renk çok güzel Ba yıl dım Terleme neden acaba? Kabartılar da var. Çok fena Ben de o markayı kullandım. Boyayı yenileyeceğiz. Kafam karıştı. Çözüm önerildi mi firma tarafından?

Akgül
Akgül

Maalesef, epeyce zaman oldu. Hemen dönüş yapıldı ancak uzun uzadıya konuşmamıza her türlü detayı vermemize çok da anlayışlı davranmamıza rağmen sadece 3 litre lik bir boya teklifinde bulundular ki biz 10 litre kullanmış 3.5 gün de işçilik parası vermiştik. Gün geçtikçe boya daha da kötü oldu duvarda, tam bir mağduriyet yaşadık bir evin boyatılması sürecini herkes bilir bayanlar beni çok iyi anlar bu zorluğun üzerine şaka gibi bir teklifte bulundular. Yazık ki bizim gibi çok eski müşterilerinin güvenini ve alışverişini kaybettiler. Hala çözüme erişemedik.

Marshall Boya İle Yaşadığım Hayal Kırıklığı

31 Ağustos 2024 01:13
Marshall Boya İle Yaşadığım Hayal Kırıklığı
Ceylan sonucu yetersiz buldu

21 Mayıs 2024 12:36
Hazar sonuçtan hiç memnun değil

03 Mart 2024 22:49