04 Kasım 2023 14:21

Marmara Koltuk Yıkama
0546********12

2 Kasım saat 9.00 da Bakırköy'de'ki evimizin koltuk ve yataklarını temizlemek için geldiler.
(2 adet tek kişilik yatak, 1 adet çift kişilik yatak, 2 adet çift kişilik koltuk, 1 adet 3 kişilik koltuk ve 2 adet berjer)

Tüm temizleme işlemi 1 saat sürdü ve çok az ilaç kullandılar.

Bizim makinemizin vakumu çok güçlü, koltuklarınız 3 saatte kurur diye bilgi vermişlerdi. Fakat elektrik süpürgesinden hallice bir makine ile geldiler. 3 kova su kullandılar, vakumla suyu çekmeleri gerekirken yarım kova su çektiler 2,5 kova su süngerlerin içinde kaldı. Yeteri kadar deterjan kullanmadılar.
Yanımızda ilaç yok dediler.
Araçlarından almalarını söyledik. Araç 15 dakika yürüme mesafesinde dediler. Arkalarından baktığımızda ise araçlarına kapının önünden bindiklerini gördük.

Sizi şikayet edeceğiz dediğimizde ise, biz sizi mahkemeye vereceğiz dediler.

Üstelik 1800 lira ödedik. Verdiğimiz paranın karşılığını alamadık.

Fatura da vermediler.

Hiç memnun kalmadık.

Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuruda bulunacağım.

Koray
Koray

Sivas'ta 8 yıldır koltuk yıkama frimasıyız biz her konuda haklısınız fakat fatura kesmeyebilir başta fatura kesiyormusunuz demediyseniz istemeye de hakkınız yok

Meral
Meral

Merhaba, ben de tam şu anda yaşadığım deneyimi yazacağım. Saat 12:00 de geleceğiz dediler. Yarım saat geçti, ben aramasam kimse dönüş bile yapmayacaktı. Haber verdim geliyoruz diye dönüş yaptılar. Aradan yine zaman geçtikten sonra başka bir numara aradı, konum istedi. Sonra o konum isteyen de gelmeyince aradım, seviyesizce konuştu. Ne kadar süreceği belli olmuyor, 10 dakika diyorlar 2 saat sürüyor diyor. Ben de o zaman bunu en başta söylesenize ben de ona göre programı yapayım. Yok siz anlamıyorsunuz deyip hala aynı şeyleri söylediler. Sonra diğer numarayı arayıp şikayet edince yine aynı şeyleri duydum. Gelmenizi istemiyorum diye mesaj attım ama arkadaşlar uzaktan geliyor diyorlar. Ki bana siz bize yakınsınız diyor bu kişi. Hala utanmadan konuşuyorlar. Gelirseniz polise şikayet ederim diyorum edin diyorlar. Saat 13:57 de hala utanmadan biz geliyoruz diyorlar. Bütün işim gücüm hepsi yarım kaldı. Tek bir izin günü çöp oldu.

03 Haziran 2023 21:10

10 Haziran 2024 08:42