Markastok Firma İgor Marka Ayakkabı

Tuğçe
20 Haziran 2024 17:57

Trendyol üzerinden marka stok satıcısından Igor markalı 23 numaralı bir bebek ayakkabısı aldım. İki gün sonra kutusunu attığım için bu ayakkabıyı iade ettim fakat Trendyol, iadenin reddedildiğini ve firmanın kutusuz ayakkabıyı kabul etmediğini söyledi. Satıcı firmayla da görüşmeme izin vermiyor. Koskoca firma nasıl olur da kutusuz bir ayakkabıyı geri iade yollayabilir? Kutunun üzerinde barkodun ve bandrolün olduğunu söylediler. Fakat ben bu ayakkabıyı, 1000 liralık ayakkabıyı oğluma nasıl giydireceğim? Dar gelen, küçük gelen bir ayakkabıyı nasıl giydireceğim? Ne Trendyol ne de satıcı firma benim mağduriyetimi karşılama üzerine bir çaba sarf etmedi. Sanırım mahkemeye ya da yargı yoluyla hesaplaşacağım.

Tuğba sonuçtan hiç memnun değil

Qalve İade Talebi Sahte Marka

Tuğba
28 Haziran 2024 14:02
Qalve İade Talebi Sahte Marka

Sporline İadeyi Kabul Etmedi

29 Mayıs 2025 11:39
Sporline İadeyi Kabul Etmedi
Ezgi sonuçtan hiç memnun değil

Trendyol Ve Giyimmasalı Satıcısından Hayal Kırıklığı: İade Sürecinde Yaşanan Sorunlar

25 Mart 2025 11:56
Çiçek sonuçtan hiç memnun değil

Çiçek
28 Mayıs 2024 17:44
Trendyol Mağdur Ediyor Satıcı Kusurlu Ürün Gönderip Değişim Yapmıyor
Fırat sonuçtan hiç memnun değil

Fırat
26 Haziran 2023 17:49