20 Kasım 2023 14:24

Peluş oyuncak fil aldık. Gerçek orijinali ürünün fotoğrafını paylaşıp araya kendi yollayacakları ürünü bir ki poz yerleştirmişler göz yanıltması tabi ki siz o kadar fotoğraf içinde buna dikkat etmeyip sipariş veriyorsunuz. Diğer markayı taklit edip alakasız bir ürün yolluyor. E ne oldu ne geçiyor elinize bir daha sizden alışveriş yapar mıyız her yerde kötüleyeceğim sizi özentisiniz.

20 Kasım 2023 14:01

20 Kasım 2023 14:31 (Şikayetten 6 dakika sonra)

Merhaba Efendim, Üründen ayda binlerce satıyoruz ilk defa bu şekilde bir şikayet ile karşılaştık, memnun olmama durumunuzda koşulsuz şartsız iade alıyoruz iade edebilirsiniz, sağlıklı günler dileriz.

20 Kasım 2023 14:54

Ürün peluş değil bildiğiniz düz kumaş dümdüz polar. Açıklayıcı yazıyorum değil mi. Binlerce satıyorlarmış mış böyle olunca satarsınız tabi önüne gelene ne olduğu belli değil yolla ondan sonra satıyorum. Bende iade etmeyeceğim .

20 Kasım 2023 14:58
20 Kasım 2023 15:07

He he beğendiğimizden hiç işim gücüm Yok millet okusun diye bunları buraya yazıyorum. Ben bunu evdeki çocuklar için aldım ve hediyede almış olabilirdim evde kalacağı için iade etmeyeceğim. Sağlık sorunlarım var ben bakkala zor gidiyorum yürüyerek. Bilmem taa uzaktaki kargo firmasıyla uğraşamam. Yani ben diğer sitelerinize de baktım birine farklı diğerine farklı yollamışsınız hep ürünleri. Demek ki firma olarak bir sıkıntınız var. Sadece oyuncak grubu değil demek ki. Düzeltin fotoğrafları

20 Kasım 2023 15:15

Merhaba, kargo firmasını aradığınızda evden kurye ile aldırma hizmeti bulunmaktadır bu şekilde iade edebilirsiniz. Ayrıca 11 farklı pazaryerinde satışımız bulunmaktadır, İlk defa böyle bir şikayet aldık, ürünümüzün arkasındayız iade alabiliriz, sağlıklı günler dileriz

20 Kasım 2023 15:26

Biz arayıp da ulaştığımız bir kargo firmasına denk gelmedik daha. Ne zaman arasak hep meşgul telefonlar burda. Her neyse. Siz kendinizle ilgili hiç şikayet almadığınızdan bahsetmişsiniz isterseniz Trendyol'da ki yanlış görselle alakasız ürün yolladığınız yorumların şikayetlerini bir açıp tekrardan okumanızı tavsiye ederim. Onları da okuyarak burda okuduklarınız ilk ve son olmamış olur hem.

20 Kasım 2023 15:30

Merhaba, Kargo firmasını da ayrıca şikayet edebilirsiniz, Ayrıca gelen son yorumlar ektedir. Sağlıklı günler dileriz.

20 Kasım 2023 15:58
Marka City Görsellerle Yanıltıyor

5 yıldızlı değil 1 yıldızlıları okuyucan ben sana yolluyorum ekte. Neyini inkar edip neyini kabul etmiyorsun. Al ben de koyayım fotoğraf hem burda okuduklarında ilk ve son olmamış olur

20 Kasım 2023 17:04

Merhaba Efendim, 5 üzerinden 4.3 memnuniyet bulunmakta. Ekte görüntüleyebilirsiniz, Herkesi memnun etmek mümkün değil maalesef

10 Şubat 2025 13:37
Kargo Takip Sorunu Ve İletişim Eksikliği
Gamze sonuçtan hiç memnun değil

30 Nisan 2024 15:09

Yunus
06 Mayıs 2025 21:07
Yanlış Ürün Gönderildi Müşteri İlgisiz Bırakıldı
Halil sonuçtan hiç memnun değil

06 Aralık 2024 16:15
Yanlış Ürün Ve İletişim Eksikliği