Kötü Hizmet Ve Hijyen Sorunlarıyla Dolu Bir Otel Deneyimi

30 Kasım 2024 01:45

Fiyat performans hizmeti mi aldık. Hiç emin değilim. Çünkü bizi almak istediğimiz hizmete az para verdiğimize ve dolayısıyla kötü hizmet almamızın çok doğal olduğuna inandırdılar. 1. Kat yani ara katta kaldık. Otelin yalnızca kliması - ısınması iyiydi. Konulan havlular kirden eskimiş artık ve üstünde kıllar mevcuttu ama sözde temiz olduğunu düşündürmek için şeffaf bir paket içindeydi. Banyo rutubetli tavan çok kötü durumdaydı. Duş başlığından su akıtmak için büyük bir mücadele verdik. İlk gün otelden çıkıp akşam geldiğimizde söz de odayı temizlemişlerdi fakat bu izlenimi vermek için bolca ucuz oda spreyi sıkmışlar. Ama kapının yanındaki koca çöpü almamışlardı. Odada yerde serili olan halıfleksler kocaman lekelerle kaplıydı. Banyodaki lavabonun içinde delik-gider kısmı normal şartlarda demir delikli bir şeyle kapatılmış olması gerekiyor ama lavabonun gider kısmı tamamen boş sanki her an börtü böcek fırlayacakmış gibi. Yorgan, çarşaflar, pike, yastıklar inanılmaz kirliydi. Beyaz değil gri renkteydiler. Konumu abartı şekilde merkezi değil metrobüsle dünyanın yolunu gitmeniz gerekiyor. Yani bir dolu olumsuz özelliği var ama verilen paranın karşılığı buysa biz aldık. Kabul ettik zaten.

Mardy
Mardy

Değerli Müşteri, Öncelikle, otelimizde geçirdiğiniz zaman ve geri bildirimleriniz için teşekkür ederiz. Yaşadığınız olumsuz deneyimleri dikkate alıp gerekli değerlendirmeleri yapacağız. Ancak, belirttiğiniz bazı durumların otelimizin standartlarıyla örtüşmediğini ve yanlış anlaşılmalar olabileceğini düşünüyoruz. Misafir memnuniyeti bizim için çok önemlidir, bu yüzden yaşadığınız sorunları çözmek adına her zaman açık ve şeffaf bir iletişim kurmayı hedefliyoruz. İddialarınızla ilgili daha detaylı bir inceleme yapmamız gerektiğini düşünüyoruz. Eğer çözüm talebiniz varsa, lütfen bizimle doğrudan iletişime geçin. Yasal haklarınız doğrultusunda her türlü gereği yerine getirmeye hazırız. Anlayışınız için teşekkür eder, gelecekte daha iyi bir deneyim yaşamanız için gerekli adımları atacağımızı belirtmek isteriz. Saygılarımızla, Mardy Hotel Yönetimi

05 Ekim 2023 23:36
Eylem sonuçtan memnun değil