Motivasyon Düşüren Rehber Ve Yetersiz Tur Deneyimi

Gözde
28 Ekim 2024 14:24

Malitur ile 3 gece konaklamalı GAP turuna katıldık. Rehber a... Bey, turun. Başladığımız andan bitişine kadar her firsat bulduğunda "iste 3 gün olunca hiçbir yer tam gezilmiyor, çok yoruluyorsunuz, anlatmaya vakit yok" gibi motivasyonu düşürücü cümleler ile turumuzu rezil etmeyi başardı. Gittiğimiz yerlerde neredeyse hiç anlatım yapmadı, bu öne sürdüğü bahaneler sebebiyle. Turdaki herkes bunu kabullenip gelmiş zaten. Ek olarak rehberin anlattığı kısımlarda da hatalı bilgiler vardı. Ve en önemlisi insani yönünü yitirmiş olması, mesleğinden sıkılmış olabilirsin ancak oradaki insanlar hayatlarında 1 kere bu turu yapacaklar. Maalesef Guney doğu Anadolu rehber yüzünden bir daha gitmek istemediğim bir bölge oldu. Midemiz kotu oldu. Kaldığımız Taş Saray Bardakçı otel sebebiyle ve rehber nasılsınız iyi oldunuz mu diye sormadı bile. Malitur maliyetten düşmek için planlar yapıyor ancak insanların 1 kere katıldığı bu tatilin rezil olma ihtimalini umursamıyor. Bir daha asla tercih etmeyeceğim ve kimseye de malitur u önermiyorum.

Şevval
17 Nisan 2024 12:12

Cagla
09 Haziran 2025 08:01

10 Kasım 2024 21:59
Ayça sonuçtan hiç memnun değil

Malitur GAP 9-12 Nisan

Ayça