Canan sonuçtan çok memnun

17 Eylül 2024 20:16
Canan'ın Teşekkür Mesajı
“Şikayetimi yazdıktan 4 gün gibi bir süre içerisinde kart tarafıma ulaştı teşekkürler”

31 Mayıs'ta yapılan Magnum 1. Dönem çekilişinden 200 bin TL Param Kart kazanan asil talihlilerdenim. Çekiliş sonrasında U2 firması benden belirli evraklar istedi ve yaklaşık 33 bin TL noterden vergi için para yatırmamı isteyerek belirttiği evraklarla beraber 24 Haziran'a kadar taraflarına iletmemi istediler ve tüm istediklerini yaptım. İlk görüşmede kartın maksimum bir buçuk ay içerisinde elime ulaşacağını belirttiler ancak gelmedi. İkinci yaptığım görüşmede 2 ayı bulabileceği söylendi, yine gelmedi. 28 Ağustos tarihinde yaptığım görüşmede 10 gün içerisinde kartın elime geleceği söylendi, yine gelmedi. Artık ben bu konunun kimde kaldığı ile ilgili bilgi almak istiyorum (U2 firması Magnum'un onaylamasını bekliyoruz diyor, Magnum firma ile görüşeceksiniz diyor) ve ciddi bir para ödediğim için net bir açıklama istiyorum. Her aradıklarında bana bir tarih veriyorlar ve yaklaşık 3 ayı geçmek üzere. Her şeyi önceden belirlenen bir çekilişin bu kadar prosedürü nedir, ben anlamış değilim. Bize istenilen her şeyi belli bir süre içerisinde yapmamızı istiyorsunuz ve yapıyoruz ama siz 3 aydır bir kartı gönderemiyorsunuz adresimize.

18 Eylül 2024 09:16 (Şikayetten 12 saat sonra)

Merhaba, Ürün ve hizmetlerimizle ilgili geri bildirimlerinizi kendimizi geliştirmek için bir fırsat olarak değerlendireceğimize emin olabilirsiniz. İlettiğiniz konuyu inceleyerek en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, Unilever

20 Eylül 2024 11:22

Magnumdan aradım yüklemelerin tamamlandığını kartın gönderileceği belirtildi bekliyorum

22 Eylül 2024 00:10

Fatih
Fatih

Merhaba, bende hediye kart kazandım. 3 ay oldu henüz tarafıma ulaşmadı. Kartı nerede kullandınız nerede geçtiği hakkında bir bilgi bulamadım.

Kartla nasıl alışveriş yaptınız. Her yerde geçiyor mu.

Canan

Evet hemen hemen her yerde geçiyor altın tekel vb. Ürünler alamıyorsunuz

Emrah sonuçtan hiç memnun değil

Param Kart Ödül Teslimatında Gecikme Endişesi Ve Süreç Takibi Talebi

Emrah
03 Ağustos 2025 21:01
Yücel sonuçtan hiç memnun değil

Yücel
13 Aralık 2024 15:10