Ali sonuçtan hiç memnun değil

Magic Teknoloji Arızalı Ürünü Almamak İçin İftira Atıyor.

16 Mart 2024 23:27

02.10.2023 tarihinde N11 sitesi üzerinden Magic Teknoloji sayfası üzerinden satın aldığım makelsan lion 2200 marka ürün, görselden farklı ürün gönderildiği gerekçesi ile aynı gün iade oluşturulmuş ve kargo istenmiştir.

N11'e bağlı kargoist firması 2 gün gelmeyince müşteri hizmetleri aranarak yeni bir teslim kodu alınıp tarafımca kargolanmıştır. Magic Teknoloji firması ürün üzerinde vidalama izleri olduğu gerekçesi ile ürünü iade almayıp tarafıma geri göndermiştir. Onlarca fotoğraf video ve telefon görüşmenin ardından netice alamayınca istemediğim bir model olmasına rağmen kullanmaya karar verdim ama bu sefer de ürün arızalı çıktı.

Koşulsuz iade hakkım olduğu için 15 gün dolmadan iade oluşturdum ama bu sefer de N11 çalışanları (kasıtlı olduğunu düşünüyorum) kargo İstanbul firmasını 7 gün boyunca göndermedi. Onlarca defa aradım ama kimse ilgilenmedi.

Nihayetinde Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurdum ve ürünün açılıp açılmadığı ile ilgili olarak bilirkişi raporunun düzenlenmesini istedim. Sonuç olarak haklı çıktım ve karar ektedir.

10 yılı aşkın süredir N11 müşterisi olarak gerek müşteri hizmetlerinde konu ile ilgilenene çalışanların gerekse magic teknoloji firmasının tutumu beni bir daha N11 sitesinden alışveriş yapmama konusunda yeterince ikna etmiştir.

Magic Teknoloji firması açıkça iftira attığı bilirkişi raporu ile belgelenmiştir.

Rıdvan
Rıdvan

Hakkınızı THH'de arayın diyorlar. Aylar sürecek süreçte parayı alıp işletecekler, iade kararı çıktığında paranın değeri düşmüş olacak. Buradaki şikayetlere de cevap veremiyorlar. Böyle firmalardan uzak durmak lazım.

Ali
Ali

THH'ne başvurdum ve bilirkişinin iddialara karşı rapor tutmasını talep ettim. Bilir kişi haklı buldu ve paramı iade aldım ama iftira ile haklı çıkmaya çalışmaları çok acımasızca...

Ramazan sonuçtan hiç memnun değil

30 Aralık 2024 19:32
İslam sonuçtan hiç memnun değil

Nova Saat Ücret İadesi Yapılmadığı Gibi Ürün De Teslim Edilmedi

15 Şubat 2024 11:16
Zehra sonuçtan hiç memnun değil

03 Nisan 2025 14:33