Magic Cleaning Kötü Bir Hizmet Veriyorlar

26 Eylül 2023 08:16

E****- Ankara magic cleaning yapı inşaat temizlikten şikayetçiyim. Evimi koltuklarımı falan komple temizlik olarak anlaştık. 8 temizlik olarak sayfalarında çıkan şekilde girince siteye, bir kere geldiler. Kötü bir hizmet veriyorlar. Söyledikleri konuştukları ile alakaları yok, telefondaki konuşan kişi başta peşin aldı, parayı konuşup ikna ederek ama devamı gelmedi. Gidin istediğiniz yere şikayet edin diyor. Şimdi de paramı vermiyorlar. Bunlar zaten isim değişikliği falan yapmışlar. Ama geç gördüm buraya yazılanları.

profile profile

Magic Cleaning 10 Temizlik İçin Anlaştık Ama 1 Kere Geldi

Eskişehir
25 Eylül 2023 15:04
Samet sonuçtan hiç memnun değil

Magic Cleaning Ankara'da Temizlik Ve İnşaat Firmasının Çalışan Hakları İddiaları

27 Kasım 2023 14:30

23 Ekim 2023 17:18
Özlem sonuçtan hiç memnun değil

03 Haziran 2023 12:40
Wingoof Profesyonel Temizlik Temizlik Şirketinin Verilen Paranın Hakkını Vermemesi Ve Çirkin Üslubu

05 Ekim 2023 09:32