Madame Coco Online Alışverişte Kırık Ürün Gönderildi

Emine
9 Ekim 2023 15:19

Madamcocodan online alışveriş yaptım kutu ve paket sağlamdı ama içinden kırık ve çatlak ürün çıktı. Madamcoconun WhatsApp hattından yapay zekayla cevap veriyorlar tek söylenen kargoyu almamak gerektiği ya da kargoyu alırken tutanak tutmak gerektiği. Ama ben sağlam gelen kutudan kırık ürün çıkacağını nereden bilebilirim?!

10 Ekim 2023 09:18 (Şikayetten 14 saat sonra)

Değerli Madame Coco Müşterimiz; Görüşlerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. Sizlerin yorumları bizler için çok büyük önem taşımaktadır. Müşteri memnuniyeti göz önünde bulundurularak konuyla ilgili gerekli araştırmalar yapılıp, tarafınıza en kısa zamanda bilgi verilecektir. Saygılarımızla. Madame Coco Müşteri İlişkileri

10 Ekim 2023 10:10

Değerli Madame Coco Müşterimiz; Şikayetinize ilişkin tarafınıza dönüş yapılarak sorunun çözüldüğü bildirimi alınmış olup, bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla Madame Coco Müşteri İlişkileri

Kırık Ürün Ve Müşteri Hizmetlerine Ulaşılamıyor

"Teşekkürler kırık ürün için puanımı düşerek para iadesi yapıldı önemli bir rakam değildi ama orada da hesaplama yanlıştı"

Kırık Ürün Ve Müşteri Hizmetlerine Ulaşılamıyor

Madame Coco Online Siparişimde Sürekli Kırık Ürün Sorunu Yaşıyorum

"Bu süreç içerisinde müşteri hizmetleri çok duyarlı bir şekilde ilgilendi ve problemimi çözdü gösterdikleri hizmet anlayışından dolayı teşekkür ederim"

Madame Coco Online Siparişimde Sürekli Kırık Ürün Sorunu Yaşıyorum

Kırık Ürün Teslimatı Ve Tekrar Kargo Ücretiyle Mağduriyet

"Sorunum çok hızlı şekilde ve olması gerektiği gibi çözüldü, kurumsal büyük markaların aksi davranması zaten doğru olmazdı, teşekkür ederim"

Kırık Ürün Teslimatı Ve Tekrar Kargo Ücretiyle Mağduriyet

Güneş
Madame Coco Tencere Seti Şikayeti

Madame CocoTencere Seti Şikayeti

Ayla
Madame Coco Valizimi Bir Kere Kullandım Kırıldı!

Madame CocoValizimi Bir Kere Kullandım Kırıldı!

Arezoo
Paşabahçe Madame Coco Şu Şişesi Sorunu