Madame Coco Kırılmış, İnce Patpata Sarılmış Biblo, Hiçbir Yetkiliye Ulaşamıyorum

22 Aralık 2023 22:34327
2 Destek
22 Aralık 2023 21:20

Biblo kırık geldi koli kocaman, hiçbir şekilde müşteri hizmetlerine ulaşamıyorum. Üstelik şu an zona hastasıyım kocaman koliyi PTT kargıya taşımam gerekiyor. Bir tane yetkiliye ulaşamıyorum. Kurumsal bir firma bu yanlışı yapamaz, hadi oldu niçin ulaşamıyoruz. Bu paket bilinçli ve iyi niyet olmadan hazırlanmış.

25 Aralık 2023 12:08 (Şikayetten 2 gün sonra)

Değerli Madame Coco Müşterimiz; Görüşlerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. Sizlerin yorumları bizler için çok büyük önem taşımaktadır. Müşteri memnuniyeti göz önünde bulundurularak konuyla ilgili gerekli araştırmalar yapılıp, tarafınıza en kısa zamanda bilgi verilecektir. Saygılarımızla. Madame Coco Müşteri İlişkileri

25 Aralık 2023 14:38

Değerli Madame Coco Müşterimiz; Şikayetinize ilişkin tarafınıza dönüş yapılarak sorunun çözüldüğü bildirimi alınmış olup, bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla Madame Coco Müşteri İlişkileri

25 Aralık 2023 16:19

Kimse bana ulaşmadı bu nasıl bir yalandır

27 Aralık 2023 09:19

Madame Coco hala iletişime geçmedi.

3 Nisan 20:02764

"Mağazada Değişiklik sağlandı teşekkür ederim. Sorun bu noktaya gelmeden çözülebilirdi. Ayrıca şunu belirtmek istiyorum koca çeyiz nevresim kutusunu boşuna taşıdım. Mağazaya gittiğimde sadece kusurlu ürünler değiştirildi yani müşteri ilişkilerinin devamlı farklı bilgiler vermesi üzücüydü. Sonuç itibariye şu an memnunum"

Yoğun Koku Şikayeti Ve Uzayan İnceleme Süreci

31 Ocak 15:131.726

25.11.2025 tarihinde Madame Coco Çorum AHL Park şubesinden Fuchsia Visco Jel Serinletici Yastık satın aldım. Ürünü kulla...

Eksik Ürün Teslimatı, Çelişkili Kargo Durumu Ve İletişimsizlik

12 Ocak 14:46608

31.12.2025 tarihinde Madame Coco’dan 3119607771514808 numaralı, toplam 34 parça üründen oluşan bir sipariş verdim. Bu si...

Tümünü Gör
Madame Coco Yastığım Patlak Çıktı!

Madame CocoYastığım Patlak Çıktı!

Saime
Madame Coco Düdüklü Tencere Hüsranı!

Madame CocoDüdüklü Tencere Hüsranı!

Emine
Madame Coco Eksik Ürün Çıktı

Madame Coco EksikÜrün Çıktı

Güler
Madame Coco Aldığımız Halıların Durumu

Madame CocoAldığımız Halıların Durumu

Emel
Madame Coco Hatalı Ürününün Arkasında Durmuyor, Kullanıcıya Mal Ediyor!

Madame CocoHatalı Ürününün Arkasında Durmuyor, Kullanıcıya Mal Ediyor!

Pınar
Madame Coco Hediye Paketi İçin 40 Lira İsteyen Bir Mağaza!

Madame CocoHediye Paketi İçin 40 Lira İsteyen Bir Mağaza!

Cemile

Öne ÇıkanKonular