Ferhat sonuçtan hiç memnun değil

MACfit (Samsun) Üyeliğim Haksız Yere Sonlandırıldı

MACfit (Samsun) Üyeliğim Haksız Yere Sonlandırıldı
14 Mart 2024 16:15

Yaklaşık üç yıldır Samsun Piazza AVM'deki Macfit kulübünde spor yapıyorum. Kulüp üye sıralamasında ikinci sıradayım. Spor yaptığım kulüpte geçerli bir sebep gösterilmeksizin ve incitici bir şekilde üyeliğime son verildi. Geçerli bir sebep sorduğumda bana hiçbir açıklama yapılamadı. Online danışmanlık satmakla ilgili asılsız iddialar ortaya atılmıştır. Bunu bana yönelten kişi, kulüp müdürü Y****'tir. Daha önce de aylık kulüp değerlendirmesinde düşük puan verdiğim için benzer bir baskıya maruz kaldım. Özel ders verme suçlamalarını kabul etmiyorum ve eğer bir ispat varsa bunun tarafıma sunulmasını istiyorum. Ders verdiğim iddia edilen kişiyle yüzleşmeye hazırım. Kulüp içerisinde bir sorun bildirdiğimde ise sürekli farklı bahanelerle karşılaştırılarak sorunlarımın önü kesilmeye çalışıldı. Olayın adil bir şekilde araştırılmasını talep ediyorum.

14 Mart 2024 17:13 (Şikayetten 58 dakika sonra)

Merhaba , Şikayetiniz ilgili birime aktarılmıştır. Saygılarımızla MACFit www.macfit.com.tr

Ferhat
Ferhat
14 Mart 2024 18:29

Bu bir çözüm değil! Beni şikayetçi olduğum kişiye yönlendiriyorsunuz! Benim sorunum kişiyle zaten, sorunu yaratan o! Sorunu onu yaratanlarla çözemiyorum

Haksız Üyelik İptaliyle Karşılaştım

24 Mart 2025 23:08
Ayberk sonuçtan hiç memnun değil

17 Mart 2025 13:11

12 Haziran 2025 13:03
Miray sonuçtan hiç memnun değil

Macfit Şikayeti

28 Aralık 2024 09:56
Zehra sonuçtan hiç memnun değil

Macfit (İstanbul Avrupa) Uğradığım İftira

19 Eylül 2024 13:10