Muhammet sonuçtan hiç memnun değil

MACFit (İstanbul Avrupa) Kale Center Şubesinden Aldığım Üyelik Hakkında Şikayetim

06 Eylül 2023 17:37

Yıllık üyelik yaptım ve bir gün gittim, yani 2 saat diyebiliriz. Sonrasında belimde ağrılar oluştu. Doktor bel kayması teşhisi koydu ve fizik tedaviye yönlendirdi. Bunun üzerine Kale Center şubesini arayarak durumu aktardım. Benden doktor raporu istediler ve randevu aldım. Sonradan fark ettim ki kartımdan 293 TL çekilmiş, buna haberdar edilmedim. Toplamda 900-950 TL gibi bir miktar benden alındı ve sadece 2 saatlik kullanım için üyeliği iptal ettim. Ancak bana 700 TL cayma bedeli olarak bir borç çıkarıldı. Tüm bu yaşadıklarımın ardından, bütün paramın iade edilmesini istiyorum. Aksi takdirde Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağım.

07 Eylül 2023 12:33 (Şikayetten 18 saat sonra)

Merhaba , Şikayetiniz ilgili birime aktarılmıştır. En kısa sürede sizinle irtibata geçilecektir. Saygılarımızla MACFit

09 Ekim 2023 13:24
Ramazan sonuçtan hiç memnun değil

26 Mart 2024 14:39
Macfit (İstanbul Avrupa) Salonunun Yaptığı Haksız Kazanç