Erkan sonuçtan hiç memnun değil

Macfit Aboneliği İptalinde Yaşanan Sorunlar Ve Müşteri Hizmetleri İletişim Problemi

26 Aralık 2024 12:57

Macfit aboneliğimi iptal etmek istiyorum. Müşteri hizmetleri ve kulüp uygulamaya yönlendiriyor. Dün bütün gün uğraştım, uygulama hata verdi. Sonunda iptal talebi yolladım, hatta garanti olsun diye ekran görüntüsü aldım. Beni aramalarını bekledim, hala aramadılar. Bugün tekrar uygulamaya girdim, iptal talebim geri çekilmiş, tekrar iptal talebi oluşturamıyorum. Sürekli hata veriyor. Müşteri hizmetlerine bağlanamıyorum. Uygulama yönlendirip telefon kapanıyor. WhatsApp'tan yazdım. Beni arayın. Talebi oluşturdum, sürekli aynı menüye tekrar yönlendiriyor. İki gündür hakkım olan iptali yapmıyorlar. Beni mağdur ediyorlar. Büyük pişmanlık yaşadım. Herkese bu markayı kullanmamalarını söylüyorum.

26 Aralık 2024 14:54 (Şikayetten 1 saat sonra)

Merhaba, Talebinizle ilgili bilgilendirme tarafınıza telefon ile yapılmıştır. Saygılarımızla, MACFit

Mehmetakif sonuçtan hiç memnun değil

16 Eylül 2023 12:00

10 Ağustos 2023 11:05
MACFit (İstanbul Avrupa) Üyelik Yenilenip Alınan Ödeme

19 Ocak 2024 12:09
Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

Üyelik İptali Sürecinde Gecikme Ve Hatalı Cayma Bedeli Mağduriyeti

04 Ağustos 2025 21:06