Büşra sonuçtan hiç memnun değil

Mac One Suadiye Eğitmen Parası Geri Ödenmesi!

24 Eylül 2024 11:00

Mac One Suadiye salonuna kayıt yaptırdım ve salonun bünyesinde çalışan kişilerden ilk görüşme ve ölçüm için randevu oluşturdum. Uygulamada uygun tarih ve saatte bana yönlendirilen U**** hoca ile anlaştık ve 20 ders satın aldım. İlk deneme dersi dışında zar zor yazmalarım sonucu bir ders daha yapabildik. Sürekli bahaneler ve geç cevap vermelerden dolayı ikinci ders aşamasına geçemedik bile. Bir kere salona girişi yaparken yazdığımda salondan çıktığını bildirdi ve tüm günüm boşa gitti.

Durumu salonun yetkilileri ile görüştüm müdahale edeceklerini bildirdiler ancak herhangi bir gelişme kaydedilemedi. Bu durum motivasyon olarak beni düşürdü ve kaydımı sildirmeye karar verdim. Salon ile yüz yüze görüştüm ve hoca ile olan ve yapamadığım dersler içinde geri ödeme yapılmasını talep ettim. Salon kaydımı sildi ve ücreti geri ödedi ve eğitmen ile iletişime geçip geri ödemeyi alacaklarını bildirdiler. Şu an üzerinden 2 ay geçmesine rağmen hoca ile yapılacak derslerin ücreti tarafıma geri ödenmedi. Her seferinde 10 gün sonra yatacak şeklinde bilgi veriliyor ancak herhangi bir ödeme yapılmadı. Ödemenin yapılmadığı gibi hocaya da ulaşamadıklarını bildirdiler. Şu an için salonla hocanın bir bağlantısı olmadığı için bir yaptırım uygulayamadıklarını söylediler. Bağlantısı olmayan bir eğitmeni salon uygulamasında göstermeleri ne denli doğru? Kişi o salona bağlı değilse neden onların bünyesi altında gösteriliyor. Paranın tarafıma en kısa zamanda yatırılması için bu şikayet kaydı açılmıştır.

24 Eylül 2024 12:02 (Şikayetten 1 saat sonra)

Merhaba , Şikayetiniz ilgili birime aktarılmıştır. En kısa sürede sizinle irtibata geçilecektir. Saygılarımızla MACFit

25 Eylül 2024 13:43

Merhabalar, Defalarca tarafıma ulaşıldı, bende aradım, salona kayıtlı kuzenimde salona gidip gelirken görüştü. Hiçbir çözüm önerisi sunulmamaktadır. Burada çözüm yapılmayan dersler için alınan ücreti salonunuzun bünyenizde çalıştırdığınız çalışanınızdan alıp bu sebepten dolayı üyeliğini sonlandıran kişiye iletmenizdir.

04 Ekim 2024 13:10

Hala alınmış bir aksiyon olmamasına ek olarak her seferinde önümüzdeki hafta ödenecek şeklinde yalan bildirimler yapılmaya devam ediliyor. Şu an o paranın piyasa değeri 2 ay önce ile aynı bile değil. Avukata dilekçe verildi dava açılacaktır.

Merve sonuçtan hiç memnun değil

22 Şubat 2025 22:30

MACfit (İstanbul Anadolu) Mac One Eğitmen Problemi

31 Ağustos 2024 14:02
Ece sonuçtan çok memnun

20 Mart 2025 20:55

30 Nisan 2025 13:57
Burçin sonuçtan hiç memnun değil

03 Haziran 2025 15:58