Kartal Dr. Lütfi Kırdar Şehir Hastanesi Hastane Randevu Yönetimindeki Aksaklıklar

28 Mart 2024 15:29

2023 ağustos ayında kardeşim tendon kopması sonucu Kartal Lütfi Kırdar Hastanesindeki M**** ö... İsimli el cerrahı doktora ameliyat oldu. Kontroller sırasında küçük parmağındaki hareketsizlik sonucu tekrar ameliyat olması gerektiği 28.03.2024 tarihinde gelmesi gerektiği yatış planlanacağı bilgisi verildi.
Bugün hastaneye 13:00 da gittiğinde doktor asistanı 'siz sabah gelmeyince bende başka bir hastayı aradım ona yatış verdik' diye dönüş alıyor. Kardeşim Doktor asistanına sabah gelinmesi gerektiği bilgisi verilmediği bu işlemlerin hep öğleden sonra olduğunu söylüyor. Doktor, asistana diğer hastayı iptal edelim Onuru alalım diyor asistan bu seferde haber verdik yolda geliyor iptal edemem diye dönüş yapıyor. Doktor da bu sefer kardeşime 1 ay sonra gel diyor.
Şimdi soruyorum size kardeşimin numarası olmasına rağmen teyit etmeden nasıl diğer hasta aranıp ona randevu verilebiliyor. Gerekli her yere şikayet edeceğim küçücük bir sorumsuzluk yüzünden böyle bir mağduriyeti kimse hak etmiyor.

Betül
Betül
28 Mart 2024 15:43

Ayrıca kardeşim için tüm tetkikler yapılmasına rağmen sadece yatış olacak asistan kollarını birleştirerek diğer hasta Avrupa yakasından geliyor nasıl iptal edeyim diyor.

02 Ekim 2023 10:43
Filiz sonuçtan hiç memnun değil

23 Haziran 2023 15:32

12 Ekim 2023 13:29

Randevu Saatine Uyulmayan Beyin Cerrahisi Muayenesinde Yaşanan Mağduriyet Ve İlgisiz Yaklaşım

16 Ekim 2025 11:31
randevu-saatine-uyulmayan-beyin-cerrahisi-muayenesinde-yasanan-magduriyet-ve-ilgisiz-yaklasim-1.jpg