Merve sonuçtan hiç memnun değil

Lunaria Vip Güzellik Merkezi'nde Hayal Kırıklığı Ve İsim Değişikliği Taktikleri

06 Kasım 2024 04:52

Lunaria Vip Güzellik Merkezi, eski adıyla Awera Güzellik merkezi ne Yüzümde hiçbir değişim olmadığını beyan ettim, engellediler. Para iademi yapmadılar. Bu firmadan da şikayetçiyim. Kullanılan ürünler, çalışanlar, her şey aynı, sadece isim değişikliğine gidilmiş. Ne paranızı alabiliyorsunuz ne de yaptıkları işlemin arkasında duruyorlar. Üstüne üstlük yüzünüzü yakıyorlar, lekeler kalıyor. Zamanla o lekeler artıyor. Para iademi alana kadar vazgeçmeyeceğim. Leke geçecek, şöyle olacak, böyle olacak deniliyor ama bir şey olduğu yok. Bana vurdukları bir sürü iğnelerin ne faydası oldu bilmiyorum. Faydası olmadı çünkü. Ceza yedikleri için kapatılıyor ama başka isim altında devam ediliyor.

09 Kasım 2024 03:28

Lunaria güzellik merkezi yaptığı işlemlerin arkasında değil garantili diye bağırıp duruyorlar her yerde ama paramızı alamadık cilt işlemlerinden bilet anlamıyorlar daha kötü oldu cildim el değiştirdim sözleşmen geçersiz dediler ama değil avukat bir arkadaşımla konuştum el değiştirmiş olsa bile sözleşmelerimiz geçerliymiş müşterilerle devir alınıyormuş ve bana Tüketici Hakem Heyeti'ne şikayette bulunmamı söyledi

06 Kasım 2024 18:44

Öncelikle gittiğim güzellik merkezi yeni ismi lunaria 3. Sahibi olan v*** hanım o kadar çok sözler verdi cilt problemlerini düzelteceğim dedi 1,5 yıla yakındır gidiyorum cildim çok çok kötü oldu fiyat garantisi var dediler sözleşme yaptık (garantilidir yazısı mevcut sözleşme de ) seansların sonunda söylediği her şeyi verdiği sözleri umursamadı bile sözleşme geçerli olmuyor yeni devir aldığım için dedi şikayet ediyorsan da et dedi ama avukatımla görüştüm sözleşmen geçerli dedi. Şimdi ise Tüketici Hakem Heyeti'ne şikayette bulunacağım cildimin resimler de mevcut o yüzden bu yeri kimseye önermiyorum hem paranız gidiyor

Azime sonuçtan hiç memnun değil

Lunaria Vip Güzellik Merkezi'nde Deneyimim Ve Şikayetlerim

26 Eylül 2024 00:20
Tuğçe sonuçtan hiç memnun değil

Yanlış Yönlendirme Ve Yanık Problemiyle Karşılaştım

20 Mart 2025 16:04
Dilber sonuçtan hiç memnun değil

14 Aralık 2023 00:13
Awera Güzellik ve Estetik Ücret İadesi Talebi
Selda sonuçtan hiç memnun değil

09 Aralık 2023 21:07
Aysel sonuçtan hiç memnun değil

04 Mayıs 2024 17:36