Kısa Sürede Yıpranan Ayakkabı Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti

16 Kasım 2024 05:32

26.04.2024 tarihinde Metromall AVM'den aldığım ve yalnızca 2 ay kullandığım ayakkabının iç çoraplık kısmında yırtılma meydana geldi. Ayakkabı ayağıma vurmaya başladığı için bir daha giyemedim. Çıkıntı nedeniyle ayağım yara oldu. Ayakkabıyı iki kez incelemeye gönderdim, ancak her seferinde red cevabı aldım. Üretimle ilgili hata olmadığı belirtiliyor. Ayakkabının dış kısmında herhangi bir yırtık veya deformasyon yok. Şikayetvar'daki yorumları okuduktan sonra, bu kadar mağdur insan varken kullanıcı hatası denilip geçilemez. Belli ki kullanıcı hatası değil. Bu kadar kişi ayakkabı kullanmayı bilmiyor ama siz ayakkabı üretmeyi biliyorsunuz, böyle bir şey mümkün değil. Bundan sonra tercihlerim arasında olmayacaksınız. Ürününüzün arkasında durmayarak insanları buraya yazmaya mecbur ediyorsunuz. Satarken gayet ilgilisiniz ama sorun çıktığında neden bu kullanıcı hatası oluyor? Ürününüzün arkasında satarken durduğunuz gibi sorun çıktığında da durmalısınız. Kimse para ödediği bir şeyi 2 ay kullanıp parasını çöpe atmak istemez. Ayakkabının görselini de paylaşmak isterdim ama ürün şu an sizde.

16 Kasım 2024 10:40 (Şikayetten 5 saat sonra)

Değerli Müşterimiz , Talebinizin en kısa sürede çözümlenmesi için tarafınıza dönüş yapacağız. Saygılarımızla LUMBERJACK Müşteri Hizmetleri

Melek sonuçtan hiç memnun değil

07 Kasım 2023 17:12
Lumberjack Kalitesiz Ürünü
Gülseren sonuçtan hiç memnun değil

Gülseren
01 Kasım 2024 15:13
FLO'dan Aldığımız Ayakkabı 2 Ayda Yırtıldı!

09 Kasım 2023 17:44
Hakan sonuçtan hiç memnun değil

14 Kasım 2024 21:30
Asım sonuçtan çok memnun