Samsun Lovelet AVM Mağaza İhmalkarlığı Şikayeti

Göktuğ
25 Haziran 2024 13:35

24.06.2024 tarihinde Lovelet'te bulunan Atlıhan/Full Artı mağazasına takım elbise denemek için girdim. İnsanlık hali, bel çantamı mağazada unutup diğer mağazaları gezmeye devam ettim. AVM kapanış vaktine yakın çantamı unuttuğumu fark edip gezdiğim dükkanları tek tek dolaşmaya başladım. 22:09 saatinde Atlıhan mağazası haliyle kapanmıştı. İnternet üzerinden bir cep telefonu numarası bulup numarayı aradığımda, 'Çantanız bizim mağazamızda. Ben sizi AVM içinde aradım, göremedim. Mağazayı 21:45'te kapattım. Şu an Çarşamba ilçesindeyim, gelemem. Gelsem de açılması yasak vs.' cümlelerini söyledi. Unuttuğum çantamın içinde araba anahtarı, cüzdan, astım ilacım, kimliğim, her şeyim vardı. Mağaza hakkındaki şikayetim, unutulan eşyanın güvenliğe teslim edilmeyip dükkanda rehin bırakılması. Kendim de AVM personeli olduğum için yönetmeliği biliyorum; unutulan eşyalar güvenliğe teslim edilir, mağazada rehin bırakılmaz. Çantayı unutmam benim problemim fakat böyle keyfi şekilde çantayı güvenliğe teslim etmeden kepenk kapatıp gitmek AVM'nin ve çalışan arkadaşın problemi. Mağaza numarası olan sonu '6955' hattı hangi personel veya yönetici kullanıyorsa, kendisinden şikayetçiyim. İhmalkarlığı beni maddi ve sağlık açısından zarara uğratmıştır. 25.06.2024 tarihinde bu sabah AVM'de bulunan güvenlikler duruma şahittir. Çantanın içinde astım ilacım mevcuttur. Ayrıca 22:00'da kapatılan AVM'nin mağazası 'kendi belirtmesine göre' 21:45'te kapatılmıştır. Bunun da kontrol edilip tarafıma dönüş yapılmasını bekliyorum.

Hafize sonuçtan hiç memnun değil

12 Temmuz 2024 18:47
Elif sonuçtan çok memnun

27 Eylül 2023 16:53
"Sorunumuzu ivedilikle çözdüğünüz için teşekkür ederiz."
Cem sonuçtan hiç memnun değil

16 Nisan 2024 22:29

30 Ocak 2024 12:29