Şüpheli Alışveriş: Lotto Türkiye Sitesi Üzerinden Yanıltılma Endişesi

10 Aralık 2024 20:50

lottoturkiye.org internet sitesi üzerinden eşofman takımı almak istedim. Görünürde Lotto'nun resmi internet sitesi fakat yanıltma üzerine kurulmuş sanırım, hesabımdan $30 çekilmiş ve bir açıklamayla yer verilmemiş. Şüphe ve kuşku uyandırdığı için yaptığım alışverişi 1 saat içerisinde iptal ettirmek için aradım ve gereken işlemleri başlattık.

Başıma ilk defa böyle bir şey geliyor. Türkiye Finans ile çalışıyorum. Yetkili mercilerden yardım etmelerini rica ediyorum. BTK'ya ise ilgili site için araştırma yapmasını, şayet scam amaçlı bir site ise erişimine engellenmesini arz etmek istiyorum. İlgili internet sitesi https://www.lottoturkey.org

Nebi
Nebi

Merhaba bende aynı siteden alışveriş yaptım, VakıfBank'a harcama itirazında bulundum fakat paramı alamadım, alışveriş sitesinden de kimseye ulaşamadım, siz bir çözüm bulabildiniz mi

Maalesef. BTK'ya şikayet ettim ilgiyi siteyi kapatsınlar başka mağdur insanlar olmasın diye fakat değişen bir durum yok. BTK'dakiler yan gelip yatıyor anlaşılan yattıkları yerden maaş alıyorlar. Çoluk-çocuklarından çıksın. Masa başında verdiğimiz vergilerle keyif yapıyorlar, biz de burada mağdur oluyoruz.

Lotto Türkiye Sahte Site

Ömer
14 Şubat 2024 10:06
Lotto Türkiye Sahte Site

Ayakkabım Ne Geldi Ne Para İadem Yapıldı

Su Tylr
06 Eylül 2025 17:19
ayakkabim-ne-geldi-ne-para-iadem-yapildi-1.jpg
Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Ömer
21 Haziran 2024 17:12