Aysel sonuçtan hiç memnun değil

Lotto Online Alıveriş Mağduriyeti

Lotto Online Alıveriş Mağduriyeti
20 Şubat 2024 16:16

20.02.2024 de online alışveriş sitesi (lottoturkey) üzerinden yapmış olduğum 640,94 TL tutarındaki alışveriş, hesabımdan 31,91 $ olarak çekilmiştir.

İlgili müşteri hizmetleriyle iletişim kuramıyorum ve mağdur durumdayım. Yaptığım araştırmada benim gibi alışveriş yapan ve ürünün ilgili kişilere gönderilmediğini öğrendim.

Siparişin en kısa sürede iptal edilerek bakiyenin hesabıma aynı şekilde iade edilmesini talep ediyorum.

21 Şubat 2024 08:15

"Lotto " markasını kullanarak açılmış olan web sitesi"lottoturkey"güven vermiyor. Alışveriş vaadiyle insanların hesaplarından fazla para çekiliyor. Karşı tarafta ulaşabilecek herhangi bir muhatap yok maalesef. Bu konunun muhatabı olan "Lotto" markasına sesleniyorum. Bu web sitesi ile ilgili gerekli incelemenin ve işlemlerin en kısa sürede yaptirilimasini ve insanların mağduriyetlerinin giderilmesini istiyorum.

profile profile profile

Yorumlar (7)

Furkan

Siteden bir dönüş aldınız mı ya da ürününüz geldi mi aynı problemi bende yaşıyorum şu an Herhangi bir mail adresi ya da müşteri hizmetleri numarası var mı acaba

Aylin
Aylin

Aynı şeyi bende yaşadım. 26 ocakta sipariş verdim. 45 gün oldu. Hala gelir diye bekliyorum. Mailde bana takip numarası gönderildi. 17Track dan takip ettiğimde hala Hong Kong da uçuş bekliyor diye görünüyor. Bu durumda para iadesi için ne yapabilirim. Bilginiz var mı yardımcı olur musunuz.

Furkan

Merhabalar ürününüz geldi mi bende aynı problemi yaşıyorum ya da site sahte site mi

Mahmut

Çözüm bulabildiniz mi? Aynı problem bende de oldu hala ürün gelmedi

Mahmut

Çok teşekkür ederim bilgilendirme için

Aysel

Merhabalar. Satin alma işlemi yapıldığı gün ;ilgili bankaya yapmış olduğum harcama itirazı sonucunda tutarın tarafı bankaya yatırıldı. Bilginiz olsun. Süreç yeniyse aynı itirazda sizlerde bulunup paranızın geri iadesini alabilirsiniz.

Mahmut

Bir gelişme olursa buradan yazar mısınız bende olursa bende yazarım?

Ayakkabım Ne Geldi Ne Para İadem Yapıldı

Su Tylr