London Sport Shopier Link İle Satış Yapan Mağaza Yanlış Ürün Gönderdi Ve İade Süreci Uzun Sürüyor

04 Eylül 2023 14:25

Instagram üzerinden Shopier link ile satış yapan london Sport markalı mağaza yanlış gönderdiği ürün yüzünden benden gönderi ve iade kargosunun ücretini kesinti yaparak iade etti ve ben bir haftadır iade bekliyorum. İkinci kez hatırlattığım zaman bana iadenin gerçekleşeceğini söylediler. Arayıp neden kargo ücretini benden kestiniz diye sorduğumda biz de zaten iade yok siz ayakkabının renkli farklı diye mi takıldınız giymeniz gerekiyordu. Ben olsam giyerdim gibi komik bir cevap verdiler

23 Nisan 2024 11:52
No1step Parasını Alıp Göndermedikleri Ürünün Para İadesini Yapmıyorlar

London Sport Siparişim Eksik Teslim Edildi Ücret İadesi Yapılmadı, İlgisiz Ve Lakayıt Yaklaşım!

20 Mayıs 2025 07:30

İade Talebinde Sorun Ve Saygısız Davranışlarla Karşılaştım