Neva sonuçtan hiç memnun değil

Lokman Hekim Hastaneleri Lokman Hekim Hastahanesi Check Up Mağduriyeti

11 Temmuz 2023 14:41

Lokman hekim hastahanesi check up mağduriyeti
Dün annemi İstanbul'daki şubelerine götürüp check up yaptırdım. İşlem sonrasında reçete yazıldı. Fakat eczaneye gittiğimde ilaçları ücretli bir şekilde alabileceğim söylendi. SGK li olduğu halde chep up hizmeti olduğu için ücretli hasta olarak görünüyor ve ilaçları normalden fazla tutuyor bu şekilde olduğunda da. Hastahaneye aradığımda ise bunun bilgisinin verilmiş olması gerektiği söylendi fakat bize böyle bir bilgi verilmedi. Tekrar hastahaneye gidip yazdırma kolaylığı sunacaklarını söylediler. Fakat gidebilecek imkanım yok. Annem yaşlı ve köyde yaşıyor tekrar gitmesinin imkanı yok ilaçları bir hastahaneye gidip tekrar yazdırması gerekiyor. Mağdur edildim. Mağduriyetime de makul bir çözüm sunulmadı. Tekrar bir e reçete yazıp göndermek yerine hastahaneye gelin deniliyor. Hastane çok uzak ve annem yola çıkacak gitmem imkansız. Kesinlikle bu hastahaneye tercih etmeyeceğim bir daha. Verilen hizmetten de ilgiden de memnun kalmadım.

17 Temmuz 2023 06:54 (Şikayetten 5 gün sonra)

Deneyiminizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. En kısa sürede size geri dönüş yapılacaktır. Sağlıklı günler dileriz.

Alper sonuçtan hiç memnun değil

02 Aralık 2024 18:55
Haksız Ek Ücret Talebi Ve Şeffaf Olmayan Fatura Süreci
Haksız Ek Ücret Talebi Ve Şeffaf Olmayan Fatura Süreci
Abbas sonuçtan hiç memnun değil

16 Haziran 2023 17:19

Lokman Hekim Hastaneleri Sigorta Kapsamında Check Up

15 Aralık 2023 21:55
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Lokman Hekim Hastaneleri Özel Sağlık Sigortası Kapsamında Yaşanan Ücretlendirme Sorunu

08 Nisan 2024 15:54
Koray sonuçtan hiç memnun değil

Lokman Hekim Hastaneleri Olmayan Hizmete Fazla Ücret

15 Kasım 2023 15:28