Ayşegül sonuçtan çok memnun

Lokman Hekim Hastaneleri İlgisizlik, Bilgisizlik, Randevu Gecikmeleri

09 Haziran 2023 18:25

Lokman Hekim Akay Hastanesi gastro bölümüne bir prof. Tavsiyesi ile gittik randevu ile gittiğimiz zaman yarım saat beklemeden giremiyorsunuz ilk muayene 20 dakika sürüyor ama randevular 15 dakika aralıklarla bekleniyor prof dr. *** işinde çok iyi dr. Unuz ile ilgili bir sorunumuz asla yok randevuları arkaya arkaya yazıyorlar bir muayene sonuç alıp oradan hoop işleme gidiyor kadıncağız. Saat 8:30 endoskopi kolonoskopi randevumuz vardı 8'de hastane gittik. Saat 11:30 işleme alındı şeker ve tansiyon hastası olan annem için ve bölümdekiler kaba davranışları cabası. Eve gittik polipler çok olduğu için kanama oldu dr. Unuz zaten bilgisini vermişti acile yatış yapıldı. Bir gece sonra taburcu oldu hastaneden çıkış olmadığı için eczaneden ilaçları alamadık 2 gün boyunca telefon la sekreterliğe ulaşamadım. Hastaneye gitmek zorunda kaldım.

Pankreas kist olduğu için alanında uzman bir dr. A göstermenizi söylediler bize randevu saati bilgisi verilmeden randevu verilmiş neyse onu değiştirdik 10:30'daki randevum aza saat 11:30 alındık çünkü dr. Bey kendi muayenesinden geç geldi. Çalıştığım için vaktim yoktu sonuçları CD aktarır mısınız yoldayım geliyorum dedim siz gelmeden CD'ye aktaramayız dediler. Gittim sinirli bir şekilde başhekim yardımcısına durumları anlattım. Kontrole gittiğimizde yine bir şeyler değişmedi. Sekreterlik raporunuz çıktı diye mesaj atıyor. Ona göre randevu alıp gittik 1 buçuk saatte yakın bekledik sonucunuz çıkmadı o yüzden bekliyorsunuz dediler. Bağırsaklardaki polip yüzünden tekrar kolonoskopi istendi, onun için kullandığı ilaçlar yan etki yaptı kusma makattan kan gelmesi mide yanması gece 00:30'dan 2:00 kadar acil servise telefon ile ulaşamadık.

Yanlış bir şey yapmayalım gittiğimiz hastaneye danışalım istedik. Şu an 6 ay oldu tekrar kontrolümüz oldu. Dr. Hanıma annemi tekrar yormasak sonuçları telefonla öğrenebilir miyim dedim tabi ki dedi yaklaşık 6 gündür telefonla sekreterliğe 1 kere ulaşabildim. Geri dönüş olmadı. Hasta ilişkilerine bakana not bıraktım. Geri dönüş olmadı. Bir de bu sabah santraldeki çalışandan azar işittim. Muayene başlamadan sekreterliğe not bırakmak istemediğimi anlatamadım. Dr. Hanım mesai başlamadan size nasıl bağlayabilirim diye azar yedim. Hasta memnuniyeti sıfır 90 yılların devlet Hastanesi. Ticarethane biz olmasak Arap müşterileri ile kazancını sağlayacak olan bir yer. Kendilerine çeki düzen verecek bir yer olarak görmüyorum. *** hoca ile kontrol işimiz olmasa asla adım atacağımız bir yer değil.

15 Haziran 2023 17:56 (Şikayetten 5 gün sonra)

Deneyiminizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. En kısa sürede size geri dönüş yapılacaktır. Sağlıklı günler dileriz.

Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

Checkup Sürecinde İlgisizlik Ve İletişim Eksikliğiyle Mağdur Olduk

29 Mayıs 2025 15:32