Lokman Hekim Hastaneleri Hastane Deneyimi Ve Doktor İletişimi Üzerine Bir İnceleme

04 Mayıs 2024 17:14

Öncelikle merhabalar,
28 Nisan pazar günü eşim 40 haftalık hamile idi. Saat 20-21 arasında hafif ağrıları var diyerek ne olur ne olmaz diyerek en yakındaki hastane olan Lokman Hekim Hastanesi acil bölümüne gittik. NST çekinmesini ve bir görüşlerini almak istediğimizi söyledik. Acil bölümünde çalışan arkadaş girişimizi yapmaya çalıştı ancak bir türlü kadın doğum bölümünden cevap alamadı. Israrımızla kadın doğumu arayıp o gün ki nöbetçi olan dç. Dr. Ü*** İ******'na ulaştılar. Kendisine durumu anlattıklarında şöyle bir cevapla kala kaldık "Benim takip ettiğim hastam değil, ben ona bakmam". Biz eşimle çocuk yapma denemelerine başladığımızda birkaç doktor gezmiştik ve Ü*** İ******'na da gitmiştik. Kendisini 05.08.2023 cumartesi sabahı ziyaret etmiştik. Eşimin çift rahmi olduğu için doğuma engel veya sıkıntılı bir durum olabilme ihtimaline karşı kontrol etmesini istedik. Muayene sırasında kayganlaştırıcı jel kullanmadan pat diye aleti işlemi yaptı. Eşimin canı acıyınca "ohoo senin canında ne kadar tatlı. Şimdiden böyleysen yandın sen" cevabını vermişti. Bu cevaptan sonra bu doktorla devam edilmeyeceğini anlamıştık.
Lokman hekimden sonra diğer yakınımızdaki Ersoy Hastanesine gittik ve aynı durumu açıklayınca hemen NST ye aldılar. Sonuca göre doğum başlangıcı olabilir dediler ve eve gönderdiler. Saat 22.00 civarında eşimin suyu geldi ve 29.04.2024 sabahı 6.45 te oğlum dünyaya geldi. Böyle doktorların insan sağlığı ile ilgilenmesi ne kadar yanlış.

08 Mayıs 2024 09:57 (Şikayetten 3 gün sonra)

Deneyiminizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. En kısa sürede size geri dönüş yapılacaktır. Sağlıklı günler dileriz.

Kurtköy Lokman Hekim Doktor İlgisizliği

29 Nisan 2024 11:55

14 Ağustos 2024 04:22
Süleyman sonuçtan hiç memnun değil

11 Temmuz 2024 15:43
Tuğçe sonuçtan çok memnun

22 Şubat 2024 01:52
"Şikayetimize ilgi ve alaka gösterdiğiniz için teşekkür ederiz."
Lokman Hekim Hastaneleri İstanbul'daki Hastanenin Acil Servisinde Yaşanan Memnuniyetsizlik

Yanlış Yönlendirme Ve Gereksiz Sezaryen Baskısı

14 Ocak 2025 10:57